Contact
0764.00.80.90
Sună Whatsapp

Vrei un job in videochat? Cum sa te pregatesti pentru interviu

15 07 2017

Vrei un job in videochat Cum sa te pregatesti pentru interviuCheia succesului atunci cand iti doresti foarte mult un job poate fi chiar modul in care te prezinti la interviu. De la aceasta regula nu se abate nici un interviu pentru un job ca model de videochat. Chiar daca este un domeniu unde nu este nevoie de multe cerinte ori de calitati exceptionale, trebuie sa tii cont de cateva sfaturi atunci cand mergi la un studio in vederea unui interviu.
Pentru a stii cum ne poti cuceri, citeste acest articol!

 

In primul rand, trebuie sa stii ca la Glamour Studio acordam sanse egale oricarei fete sau femei care vrea sa devina model. Tocmai de aceea, ne-am setat doar o varsta minima, de 18 ani, fara sa punem si o limita maxima de varsta acceptata. Pentru a face parte din echipa noastra, trebuie sa fii muncitoare, simpatica, plina de viata si serioasa. Deci, uite ce asteptari avem de la tine atunci cand ne vom vedea pentru prima data:

  1. Este un punct bun de pornire daca ne demonstrezi ca ai grija de aspectul fizic

In studiourile noastre, modelele vin pentru ca stiu ca au libertatea de a alege ce anume vor sa faca in fata camerelor. Astfel, videochatul glamour iti da tot dreptul sa spui “Nu”, atunci cand membrii comunitatilor au dorinte pe care nu vrei sa le respecti. Aceste situatii exista, insa, in general, membrii acceseaza site-urile de videochat non-adult doar pentru ca isi cauta o partenera de conversatie. De aceea, foarte important este sa ai un aspect fizic ingrijit, ceea ce inseamna ca parul, machiajul si manichiura trebuie sa fie pe ordinea de zi. Nu iti face griji, iti oferim gratuit sesiuni de beauty, tocmai pentru a fi si mai frumoasa si pentru a atrage cat mai mult vizitatori in privat.

Vrei sa castigi peste 5000$ pe luna?
Aplica acum! Interviu online

Deci, la interviu dar si in cazul in care vei lucra cu noi mai apoi, ne dorim sa vedem ca acest aspect te preocupa.

 

  1. Umorul este apanajul oamenilor inteligenti, de aceea arata-ne ca ai simtul umorului

Pornind tot de la ideea ca vizitatorii cauta partenere care sa ii asculte si cu care sa se destinda, cu siguranta vei trece de interviul cu noi daca te vom percepe ca pe o persoana deschisa, amuzanta si plina de viata. Un zambet sincer este de ajuns pentru a ne convinge ca avem nevoie de tine in echipa Glamour Studio!

 

  1. Ne plac fetele care stiu ce vor, deci transmite-ne care sunt asteptarile tale de la acest job

Asa cum noi iti vom expune de la inceput, transparent, ce anume presupune activitatea ta in cadrul studioului nostru, la fel de mult ne-ar placea ca si tu sa faci acelasi lucru. Mai exact, pentru ca vrem sa aflam care sunt asteptarile tale in ceea ce priveste sarcinile, recompensele financiare, dar si mediul de lucru pe care ti le doresti, nu trebuie sa ai vreo retinere in a da glas cerintelor tale. Impreuna vom gasi solutii avantajoase pentru ambele parti!

 

Interviul pentru jobul de model de videochat este ca si luat, nu-i asa? Te asteptam in echipa noastra!

 

 

Interviu: Despre videochat cu un model de videochat

O noua victorie pentru Glamour Studio: Suntem, oficial, cel mai bun studio din Europa!

Beneficii la angajare

Castiguri fabuloase: 5000 $ lunar
Bani pentru operatii estetice
Sedinte foto profesionale
Finantare pentru casa ta
Vezi toate beneficiile
Interviu online Aplica la job!