Contact
0764.00.80.90
Sună Whatsapp

Vrei sa fii model de videochat? Top 5 intrebari pe care le pui la interviu

17 08 2017

Vrei sa fii model de videochat? Top 5 intrebari pe care le pui la interviuDaca ai aflat despre cum alegi cea mai potrivita oferta de angajare in videochat, cu siguranta ca urmeaza sa mergi la cateva interviuri pentru a obtine un job intr-un studio. Ai grija, insa, nu toti angajatorii ofera seriozitate in ceea ce priveste anumite aspecte legate de joburile pe care le ofera, iar in acest domeniu cu atat mai mult risti sa dai peste un unul care sa nu respecte toate obligatiile pe care le are fata de angajatele sale.

Inainte de a merge la interviu, fa-ti o lista cu intrebarile la care ai nevoie de raspuns si care te vor ajuta sa iei cea mai buna decizie. Am realizat un top al celor mai importante 5 intrebari pe care trebui sa le pui in cadrul unui astfel de interviu, pentru a te asigura ca nu pici in capcana angajatorilor:

  1. Voi lucra pe baza unui contract de munca?

Prima intrebare din acest top se refera la cadrul legal de care beneficiaza sau nu colaborarea ta cu un studio de videochat. Este esential pentru tine, in calitate de potentiala angajata sa stii daca vei munca ta va avea la baza semnarea unui contract de munca in care sunt specificate in mod corect si transparent toate aspectele juridice ale colaborarii. Glamour Studio se afla printre putinele studiouri de videochat din Bucuresti care angajeaza modele prin contracte individuale de munca.

  1. Care este programul de lucru?

Cea de-a doua intrebare pe care sa o adresezi persoanei alaturi de care vei sustine interviul tine de programul de lucru. Daca esti studenta, ai nevoie de un program cat mai flexibil, tocmai pentru a putea sa ajungi si pe la cursuri, de aceea acest aspect trebuie sa fie discutat inca de la inceput. De exemplu, daca vei veni in echipa Glamour Studio iti poti alege turele de lucru, astfel incat sa nu lipsesti nici de la facultate.

Vrei sa castigi peste 5000$ pe luna?
Aplica acum! Interviu online
  1. Ce va trebui sa fac atunci cand sunt online?

Contrar opiniilor, nu in toate studiourile de videochat fetele trebuie sa faca show-uri erotice pentru membri. Exista si studiouri glamour, asa cum este si studioul nostru, unde modelele pur si simplu nu fac altceva decat sa converseze online cu cei care acceseaza site-urile de nisa. Bineinteles, costumatiile sexy pot ajuta, dar asta ramane la latitudinea fiecarei fete in parte. Daca nici tu nu vrei sa te dezbraci in fata camerelor web, atunci aplica la noi.

  1. Cum pot obtine castiguri suplimentare?

Desi veniturile fixe ale unui model de videochat sunt destul de mari, trebuie sa iti doresti tot timpul mai mult. Solicita angajatorului detalii despre targetele care sunt de atins in cazul in care vrei sa castigi bani in plus. Ca sa-ti faci o idee, ca model la Glamour Studio primesti in prima luna un comision de 80%, iar in lunile urmatoare primesti jumatate din incasari! In plus, cele mai determinate dintre modele primesc bonusuri considerabile.

  1. Ce alte beneficii am ca angajat in studioul vostru?

Jobul cel mai potrivit este cel care iti ofera cele mai multe beneficii, pe langa cele financiare, deci nu ar fi rau sa adresezi o intrebare care vizeaza si aceasta latura, la sustinerea interviului. Angajatele noastre se bucura de foarte multe beneficii, asa ca daca vrei sa stii care sunt acestea poti afla mai multe informatii de pe site sau ne poti contacta pentru a-ti prezenta toate aspectele care sunt de interes pentru tine, in legatura cu munca pe care ar trebui sa o desfasori la Glamour Studio.

 

Interviu: Despre videochat cu un model de videochat

O noua victorie pentru Glamour Studio: Suntem, oficial, cel mai bun studio din Europa!

Beneficii la angajare

Castiguri fabuloase: 5000 $ lunar
Bani pentru operatii estetice
Sedinte foto profesionale
Finantare pentru casa ta
Vezi toate beneficiile
Interviu online Aplica la job!