Contact
0764.00.80.90
Sună Whatsapp

Vrei sa devii model de videochat? Cum le spui parintilor

15 09 2017

Daca pana acum ceva timp banii primiti de la parinti iti erau suficienti incat sa isi permiti lucrurile pe care ti le doresti, este foarte posibil ca pe masura ce te maturizezi si asteptarile tale sa creasca. Acum vei sti este momentul sa devii independenta financiar. Ai putea sa incerci un job ca model de videochat, mai ales ca banii castigati astfel sunt destul de multi. Insa, cum le spui acest lucru parintilor tai? Iti propunem principalele 5 argumente pe care sa le folosesti atunci cand le comunici decizia ta!

1. Esti majora… si vaccinata!

…prin urmare, poti sa iei singura anumite hotarari care te privesc direct. Chiar daca ai tai te considera inca un copil, refuzand ideea ca tu esti pe cale sa devii un adult in adevaratul sens al cuvantului, trebuie sa le explici ca, odata cu varsta majoratului este necesar sa iti lase libertatea de a alege. Spune-le ca doar asa vei invata sa iti asumi propriile decizii, fapt care este esential pentru dezvoltarea ta personala.

Vrei sa castigi peste 5000$ pe luna?
Aplica acum! Interviu online

2. Capeti experienta de munca

Pana la urma, jobul de model de videochat este un job ca oricare altul, iar acest lucru se reflecta chiar si in procesul de recrutare. Astfel, faci o selectie a celor mai avantajoasele oferte de angajari in videochat, aplici pentru stabilirea unui interviu, la finalul caruia poti lua cea mai buna decizie pentru tine. Tot acest proces iti aduce beneficii pe termen lung, mai ales daca nu ai avut prea multe joburi pana acum. In plus, doar experimentand mai multe alternative, vei sti cu adevarat ce anume vrei sa faci mai departe in parcursul tau profesional.

3. Ceea ce faci este legal

Cu siguranta ca te gandesti ca unul dintre motivele pentru care parintii tai nu ar fi de acord cu faptul ca tu vrei sa devii model de videochat este ca se tem ca aceasta activitate este ilegala. Ei bine, ar putea sa aiba dreptate, insa acest lucru poate fi simplu de rezolvat. Concret, alege cu atentie studioul de videochat potrivit, care sa functioneze perfect legal. Un studio de videochat serios ar trebui sa iti ofere in primul rand conditii legale de lucru, iar asta inseamna ca ai o carte de munca si ca angajatorul plateste toate taxele aferente.

4. Nu trebuie sa te dezbraci

Un alt motiv pentru care parintii ti-ar interzice sa alegi un job in acest domeniu este ca nu inteleg foarte bine ce presupun diversele tipuri de videochat. Dar si pentru asta exista un argument pe care sa il prezinti in fata lor: avantajele videochatului glamour. Mai exact, in videochatul glamour accentul se pune pe conversatie, nu pe partea erotica, asa cum se intampla in cazul videochatului adult.

5. Prezinta-le perspectiva ta de viitor

Un argument valid in fata parintilor tai este acela ca poti sa le prezinti perspectiva ta de viitor, mai exact ce anume vei face atunci cand nu vei mai fi model de videochat. Explica-le ca majoritatea modelelor lucreaza cativa ani, timp in care isi pun deoparte economii, iar apoi isi permit sa isi deschida propriile business-uri.

Bineinteles, ai si optiunea de a nu le spune parintilor tai ceea ce faci, mai ales daca locuiesti singura. Oricum, daca vei face parte din echipa Glamour Studio te vei bucura de confidentialitate, astfel incat nimeni nu va stii care este jobul tau, atata timp cat tu nu doresti sa dezvalui acest lucru.

Vino la Glmour Studio si afla avantajele pe care le poti avea ca model de videochat!

Interviu: Despre videochat cu un model de videochat

O noua victorie pentru Glamour Studio: Suntem, oficial, cel mai bun studio din Europa!

Beneficii la angajare

Castiguri fabuloase: 5000 $ lunar
Bani pentru operatii estetice
Sedinte foto profesionale
Finantare pentru casa ta
Vezi toate beneficiile
Interviu online Aplica la job!