Contact
0764.00.80.90
Sună Whatsapp

Vreau sa fac videochat

22 07 2016

Ce trebuie sa fac daca imi doresc o cariera in videochat? Stiu deja ca se cauta intruna pentru videochat fete majore, vorbitoare de limba engleza. Simpatica sunt, zambitoare sunt – am toate calitatile necesare in relatiile cu clientii, fie ele online ori ba. Totusi, daca totul este online, este chiar mai usor si mai placut. Asa ca da, vreau sa fac videochat!

Fii-model-de-videochat

Asa se iau hotararile importante in viata: iti pui pe o lista cateva dintre calitati (cine are timp sa le listeze pe toate?) si apoi alegi un job care sa ti se potriveasca. Videochat-ul are o multime de avantaje, daca gasesti angajatorul potrivit si daca profesionalismul este si pentru tine o caracteristica nelipsita.

 

Vrei sa castigi peste 5000$ pe luna?
Aplica acum! Interviu online

De ce se cauta fete la videochat?

Se cauta mai mult modele de sex feminin pentru ca fetele la videochat sunt prietenoase, zambarete si mult mai empatice decat baietii. In plus, sexul frumos este renumit pentru abilitatile infinite de comunicare, iar pentru videochat nu iti trebuie doar un chip frumos, ci si aptitudinea de a discuta cu persoane diferite despre subiecte diferite.

 

In plus, moda este de parte fetelor – pentru cei interesati de videochat este important ca modelele sa aiba o tinuta placuta, interesanta. Dressing-ul echipei Glamour Studio cuprinde tot felul de outfit-uri pentru modelele noastre.

De ce sa iti doresti sa faci videochat?

Modelele de videochat si-au dorit un job flexibil, unde sa poata lucra de placere si de unde sa aiba un venit generos care sa le permita sa isi indeplineasca toate dorintele. Cine nu isi doreste, de fapt, un astfel de job? Sa mergi la serviciu cu placere, sa lucrezi numai cu profesionisti si sa ai un salariu cu mult peste venitul mediu din tara este un vis devenit realitate la Glamour Studio.

 

Numele, Glamour Studio, este reprezentativ pentru conditiile de lucru: echipamentele tehnice sunt toate de ultima generatie, asa incat decorul luxos din fiecare camera si frumusetea modelelor noastre sa fie cu adevarat puse in valoare.

 

A lucra intr-o echipa de profesionalisti intr-ale videochat-ului inseamna independenta financiara, intarirea increderii in sine si posibilitatea de a-ti satisface orice mofturi ai avea. Daca lucrezi Glamour Studio vei putea pleca in vacante oriunde in lume, vei primi tot felul de premii si bonusuri de performanta, vei putea participa la concursuri si vei beneficia de sprijin financiar pentru a-ti achizitiona propria masina, propria locuinta sau pentru a-ti indeplini un vis, prin programele de finantare “My Car”, “My House” si “My Dream”.

Cum ti se confirma ca ai facut o alegere buna?

 

Confirmarea nu intarzie sa apara: inca din primele zile vei lucra cu profesionisti care iti vor oferi training-uri, te vor ajuta sa te aranjezi pentru a avea un aspect ireprosabil in timpul sedintelor si iti vor oferi tips&tricks pentru a te acomoda cat mai usor in cazul in care este noua in domeniu.

 

Apoi, vei vedea ca salariul il vei primi in termenii discutati, ca bonusurile apar si ele, exact asa cum s-a discutat la interviu, ca poti avea o cariera de succes, fara niciun compromis.

 

Daca alegi sa faci videochat, poti sa ne contactezi online, telefonic sau chiar la sediul nostru din centrul Bucurestiului. In scurt timp, vei deveni propria ta stapana si vei putea sa iti indeplinesti orice pofta, orice vis. Totul porneste cu o propozitie simpla: “Vreau sa fac videochat!”

Interviu: Despre videochat cu un model de videochat

O noua victorie pentru Glamour Studio: Suntem, oficial, cel mai bun studio din Europa!

Beneficii la angajare

Castiguri fabuloase: 5000 $ lunar
Bani pentru operatii estetice
Sedinte foto profesionale
Finantare pentru casa ta
Vezi toate beneficiile
Interviu online Aplica la job!