Contact
0764.00.80.90
Sună Whatsapp

Videochatul, un job rusinos – prejudecata sau adevar?

22 03 2018

 

Videochatul este inca un subiect tabu in Romania, privit de cele mai multe ori de catre generatia parintilor sau a bunicilor drept un job rusinos. In majoritatea cazurilor, fetele evita sa spuna parintilor ce job au si chiar duc o viata dubla pentru ca le este frica sa nu fie judecate. Iar acest lucru se intampla in mare parte datorita informatiilor eronate si a prejudecatilor care circula in spatiul public.

Videochatul, un job rusinos – prejudecata sau adevar

Multi percep activitatea de videochat intr-un mod total eronat. Videochatul nu este despre nuditate, ci despre socializare, despre interactiune si despre ideea de intimitate virtuala. Daca totul s-ar rezuma doar la nuditate, cu siguranta majoritatea barbatilor ar opta pentru website-urile cu continut pronografic gratuit, in detrimentul videochatului.

Vrei sa castigi peste 5000$ pe luna?
Aplica acum! Interviu online

 

Job-ul de model intr-un studio de videochat este la fel de legal si de normal ca un job de hostess sau de animatoare intr-un club. Ba chiar am putea spune ca acest tip de job este unul care iti ofera mai multa siguranta pentru ca nu esti atat de mult expusa pericolelor care pot aparea cum ar fi hartuirile fizice din partea clientilor. Job-ul de model intr-un studio de videochat este unul ce iti ofera confidentialitate si nu iti aduce niciun fel de dauna imaginii tale publice. Daca cei din jurul tau se lasa influentati de prejudecatile si de miturile care circula in jurul acestui subiect, poti ascunde acest lucru de ei intr-un mod extrem de simplu, in spatele unui pseudonim. Nu acelasi lucru se intampla si in cazul in care esti animatoare intr-un club si poti fi vazuta, pozata sau filmata de prieteni sau cunostinte, iar acest lucru sa se viralizeze si sa te puna intr-o situatie penibila.

Revenind la subiectul nostru, ideea principala este ca nu ar trebui sa te simti deloc rusinata de faptul ca lucrezi intr-un studio de videochat. Este modalitatea perfecta de a-ti etala frumusetea si personalitatea, de a-ti creste increderea in sine si de a deveni o femeie independenta. Daca ar fi sa scoatem din ecuatie cuvantul videochat si sa il inlocuim cu o cu totul alta industrie, cu siguranta cei din jurul tau ar fi mandri ca iti poti exploata calitatile in cadrul unui astfel de job. Retine faptul ca persoanele care te judeca sunt prost informate sau deloc informate. Iti propunem sa faci un simplu exercitiu data viitoare cand cineva din cercul tau de prieteni critica meseria de model intr-un studio de videochat. Intreaba persoana respectiva pe ce se bazeaza cand face astfel de afirmatii si vei vedea ca nu va avea niciun fel de argument solid.

Acest job se incadreaza in categoria celor de tip entertainment. Gandeste-te ca esti un fel de performer pe un site, ca rolul tau este sa iti faci audienta sa se simta bine. Totul se rezuma la un joc de rol in fata unei camere video. De ce ar trebui sa te simti rusinata din acest lucru?

In timp ce altii te judeca, tu vei putea sa pasesti cu capul sus printre ei, sa te bucuri de vacantele de lux si de city break-urile in locatii exotice pe care ti le oferim, vei putea sa te rasfeti oricand vrei pentru ca nu vei mai avea probleme financiare. Vei deveni o femeie independenta, cu o stima de sine puternica, la care culmea, vor apela cei care judeca pentru ajutor financiar. Job-ul de model intr-un studio de videochat nu este nicidecum rusinos, asa ca, nu lasa prejudecatile sa te demoralizeze si bucura-te de beneficiile pe care Glamour Studio ti le ofera!

 

Interviu: Despre videochat cu un model de videochat

O noua victorie pentru Glamour Studio: Suntem, oficial, cel mai bun studio din Europa!

Beneficii la angajare

Castiguri fabuloase: 5000 $ lunar
Bani pentru operatii estetice
Sedinte foto profesionale
Finantare pentru casa ta
Vezi toate beneficiile
Interviu online Aplica la job!