Contact
0764.00.80.90
Sună Whatsapp

Videochatul, scop sau mijloc?

10 09 2017

Videochatul, scop sau mijloc

 

Cat de important este pentru tine sa iti construiesti parcursul profesional astfel incat sa ajungi in top in ceea ce faci?

Vrei un job doar pentru ca obiectivul tau este sa faci bani, sau gandesti in perspectiva si imbratisezi o oportunitate care sa iti aduca si alte beneficii, pe termen lung? Acestea sunt doar doua dintre intrebarile la care ar trebui sa gasesti raspuns inainte de a veni la un interviu in studioul nostru de videochat. Pe scurt, cum vezi tu videochatul, ca pe un scop in sine sau doar ca mijloc?

Vrei sa castigi peste 5000$ pe luna?
Aplica acum! Interviu online

 

Noi credem ca, indiferent in ce domeniu ai activa, este indicat sa gandesti pe termen lung. Desi castigurile de moment iti dau ocazia sa iti indeplinesti orice pofta, satisfactia de moment trebuie sa ramana doar de moment, in timp ce tu ar trebui sa cauti continuu noi si noi modalitati de a avansa din punct de vedere profesional si de a te dezvolta ca persoana.

Astfel, daca te gandesti sa alegi jobul de model de videochat doar pentru ca te gandesti la veniturile fabuloase pe care le vei avea, nu te judecam. Nu ne ascundem in legatura cu faptul ca modelele Glamour Studio castiga cateva mii de dolari pe luna! Insa, dincolo de bani ne intereseaza motivatia pe care o au fetele ce vor sa faca parte din echipa noastra. Ne dorim ca la Glamour Studio sa angajam fete inteligente, cu planuri ambitioase. Astfel, este de datoria noastra sa iti prezentam care sunt oportunitatile pe care le ai daca vei colabora cu noi.

In primul rand, daca privesti videochatul ca pe un scop de sine statator ai sansa de a ajunge un model de top, in doar cateva luni de la inceperea activitatii, iar astfel sa ajungi sa fii o profesionista in domeniul acesta. Pentru asta, trebuie insa sa fii deschisa la sfaturile trainerilor nostri, sa fii perseverenta si sa nu te lasi descurajata de zilele mai neprofitabile de la serviciu. Totul se invata cu rabdare si cu dorinta, iar rezultatele sunt pe masura. Ca model de vidochat de top, vei putea castiga bonusuri consistente pe care sa le folosesti dupa cum iti doresti. Cele mai bine cotate fete care fac videochat glamour pot beneficia si de alte facilitati, pe care le vom discuta pe indelete daca vii sa ne cunoastem. Mai multe poti afla de aici.

Pe de alta parte, daca privesti videochatul ca mijloc de a-ti transforma in realitate un vis mult dorit, suntem de asemenea de acord sa faci parte din echipa noastra. Foarte multe dintre modelele care au lucrat ani in sir in studioul nostru au devenit, la randul lor, antreprenoare de succes, iar asta datorita faptului salariul din videochat le-a permis sa puna bani deoparte.

Indiferent de cum ai privi videochatul, fie ca scop, fie ca mijloc, vrem sa aflam care sunt planurile tale de viitor.

Incepe sa iti construiesti visul chiar de azi! Vino la Glamour Studio!

 

 

Interviu: Despre videochat cu un model de videochat

O noua victorie pentru Glamour Studio: Suntem, oficial, cel mai bun studio din Europa!

Beneficii la angajare

Castiguri fabuloase: 5000 $ lunar
Bani pentru operatii estetice
Sedinte foto profesionale
Finantare pentru casa ta
Vezi toate beneficiile
Interviu online Aplica la job!