Contact
0764.00.80.90
Sună Whatsapp

Videochatul, in topul joburilor cel mai bine platite

18 08 2017

videochatul, in topul joburilor bine platiteJoburile in videochat sunt printre cele mai bine platite. Nu degeaba s-a dus faima ca modelele de ajung la castiguri fabuloase, chiar din primele luni de cand incep sa lucreze. Un model incepator poate avea un venit de peste 1000 de dolari, chiar din prima sa luna de munca, ajungand in timp la un salariu de trei ori mai mari. Si totusi, de ce se fac atat de multi bani din videochat?

 

Videochatul, un job banos pentru modele si o afacere prospera pentru patroni

Industria videochatului este profitabila nu doar pentru patronii studiourilor, ci si pentru modele care lucreaza in aceste locatii. Explicatia ar fi ca acest domeniu a gasit o modalitate ideala de a imbina si de a exploata in acelasi timp mediul online cu sexualitatea si comunicarea. Si atunci, cand ideea este geniala si castigurile sunt pe masura!

Vrei sa castigi peste 5000$ pe luna?
Aplica acum! Interviu online

In ciuda zvonurilor, poti castiga bani de pe urma videochatului si daca nu te dezbraci, asa cum se intampla in studiourile de videochat glamour. Inteligenta si capacitatea de a te adapta diverselor tipuri de oameni sunt cele mai importante in acest segment al chatingului in fata camerei web. Ca drept dovada, iti spunem ca la Glamour Studio, foarte multe dintre modelele de videochat profesioniste vin la serviciu doar pentru a purta simple conversatii cu membrii vechi, pentru ca, de fapt, pe comunicare se si bazeaza videochatul glamour.

Din videochat se vor face bani atata timp cat vor fi oameni singuri

Exista foarte multi oameni care au venituri foarte mari insa, din cauza muncii, nu au timp sa isi gaseasca o partenera sau sa intemeieze prietenii cu persoane in a caror companiei sa isi petreaca putinul timp liber ramas. De aceea, ei recurg la a accesa site-uri de videochat, unde se asteapta sa gaseasca fete care sa ii asculte si care sa fie la randul lor, deschise fata de ei. Nevoia lor de a socializa este atat de mare incat sunt dispusi sa plateasca sume imense pentru compania virtuala a unui model de videochat. Patronii studiourilor stiu foarte bine acest lucru si de aceea au gasit modalitati prin care sa atraga sume mari de bani din aceasta sursa. Aceasta piata a explodat parca si tot mai multe tinere cauta cele mai bune oferte de angajare in videochat.

 

Parca nu poti sa crezi ca poti sa faci bani atat de simplu, doar zambind in fata camerei si aratandu-te interesata de interlocutorul tau, nu-i asa? Ei bine, se pare ca in videochat totul este posibil!

Daca vrei si tu sa castigi mai multi bani, aplica la Glamour Studio!

 

 

 

Interviu: Despre videochat cu un model de videochat

O noua victorie pentru Glamour Studio: Suntem, oficial, cel mai bun studio din Europa!

Beneficii la angajare

Castiguri fabuloase: 5000 $ lunar
Bani pentru operatii estetice
Sedinte foto profesionale
Finantare pentru casa ta
Vezi toate beneficiile
Interviu online Aplica la job!