Contact
0764.00.80.90
Sună Whatsapp

Videochatul, in perspectiva: Eu ce fac dupa ce nu voi mai fi model?

26 09 2017

Videochatul, in perspectiva: Eu ce fac dupa ce nu voi mai fi model?Chiar daca practici deja acest job, sau daca te gandesti sa faci asta in viitor, sigur ca ti-ai pus in sinea ta aceasta intrebare: ce pot face dupa ce am fost model de videochat ? Raspunsul ti-l dam noi: orice iti doresti! Posibilitatile sunt nelimitate, mai ales cand vine vorba de moduri in care poti folosi banii castigati, la fel ca si oportunitatile de a-ti cladi o noua cariera, in orice domeniu vrei.

Astazi discutam despre videochat…in perspectiva!

 

Acest job iti ofera beneficii chiar si dupa ce ti-ai incheiat activitatea in domeniu

Vrei sa castigi peste 5000$ pe luna?
Aplica acum! Interviu online

Din cauza faptului ca opinia majoritara blameaza acest tip de activitate, multe modele  se tem de faptul ca, dupa ce isi vor incheia activitatea, nu vor putea sa-si faca o cariera in alt domeniu. Acesta temere este nefondata, in primul rand pentru ca activitatea specificata in cartea de munca a unui model nu tradeaza jobul, dar si pentru ca videochatul te ajuta sa capati anumite abilitati care te dezvolta din punct de vedere personal dar care sunt totodata extrem de utile in parcursul tau profesional. De exemplu, dupa ce pleci dintr-un studio, vei sti sa vorbesti limba engleza si poate chiar si alte limbi straine, vei invata cum anume sa te porti cu diferite tipologii de persoane, dar si cum sa capeti incredere in fortele proprii, lucruri foarte folositoare pentru dezvoltarea profesionala.

Si totusi, foarte multe dintre modelele noastre au decis sa isi deschida propriul business cu banii castigati din videochat. Ce satisfactie se compara cu cea pe care ti-o ofera faptul ca esti propriul tau sef? Astfel, Glamour Studio te poate ajuta sa te transformi dintr-un angajat intr-un antreprenor de succes. In plus, castigurile pe care le vei acumula din munca ta ca model iti ajung pentru a face aproape orice iti doresti. Daca vrei sa schimbi viata la bloc pe cea de la curte si sa iti ridici propria casa, ai aceasta posibilitate daca ai pus deoparte ceva economii din timpul in care lucrai. Ti-ar placea o masina noua? Si asta iti permiti dupa ce ai fost model de videochat, cat despre vacante, ti le vei putea petrece oriunde iti doresti, iar hainele de la brandurile tale preferate vor ajunge din revistele in care le admirai, chiar in garderoba ta!

 

 

 

Interviu: Despre videochat cu un model de videochat

O noua victorie pentru Glamour Studio: Suntem, oficial, cel mai bun studio din Europa!

Beneficii la angajare

Castiguri fabuloase: 5000 $ lunar
Bani pentru operatii estetice
Sedinte foto profesionale
Finantare pentru casa ta
Vezi toate beneficiile
Interviu online Aplica la job!