Contact
0764.00.80.90
Sună Whatsapp

Videochatul – al doilea job?

10 03 2017

Videochatul-un al doilea jobVideochatul a devenit un job foarte popular printre tineri, iar asta datorita avantajelor pe care le are, fata de un job obisnuit. Desi, acest domeniu este recunoscut pentru veniturile mari pe care le aduce, el are si alte beneficii care tin, de exemplu de flexibilitatea programului de lucru. Aceasta ultima caracteristica, face ca aceasta activitate sa fie practicata ca un al doilea job, pentru suplimentarea veniturilor. Ai deja un loc de munca dar banii nu iti sunt suficienti? Aplica pentru un job de model de videochat.

 

Videochatul – job de baza sau job in timpul liber?

Raspunsul este unul extrem de evident: ambele. Caracteristicile joburilor in videochat fac ca el sa fie job de baza pentru a castiga un venit lunar fix sau job cu jumatate de norma, astfel incat sa devine o a doua sursa din care sa castigi bani. Desi cele mai multe modele de videochat sunt studente care doresc sa isi continue studiile dar si sa reuseasca sa se intretina singure, sunt si fete care sunt mame sau care au pe cineva in grija, iar atunci un al doilea job este necesar pentru a acoperi toate cheltuielile. Deci, indiferent ca nu ai mai lucrat si vrei sa incepi sa fii independenta de banii parintilor sau ca ai deja un job stabil si consideri ca mai ai timp si pentru un al doilea, videochatul este o varianta de luat in calcul.

 

Vrei sa castigi peste 5000$ pe luna?
Aplica acum! Interviu online

La Glamour Studio, consideram ca modelele sunt colaboratori, nu simplii angajati, asa ca ii tratam ca atare, oferindu-le libertatea de a-si alege programul de lucru in functie de disponibilitatea lor. Nu trebuie sa te supui unui orar strict, ci decidem impreuna cum este cel mai bine pentru ca tu sa poti sa ajunge la studio. De asemenea, este un loc de munca foarte bun deoarece te vei simti ca intr-o familie, alaturi de o echipa gata sa iti ofere ajutor in orice problema pe care o intampini si intr-un studio dotat cu echipamente tehnice performante si amenajat cu gust.

Cum te ajuta videochatul sa iti indeplinesti visele

La Glamour Studio indeplinim dorinte. Stim ca vrei sa radiezi de frumusete, asa ca iti oferim sedinte de make-up gratuite, pentru a te simti in orice zi ca in lumina reflectoarelor. La fel de bine stim ca motivatia financiara este importanta in cresterea randamentului unui model de videochat, la fel ca in oricare alt job. De aceea, iti garantam plata la timp a salariilor si bonusuri ce vor veni in contul tau, o data cu experienta pe care o dobandesti.

 

Pentru ca sanatatea este importanta dar si costisitoare, iti oferim abonament gratuit la o clinica privata, astfel incat sa economisesti banii necesari pentru investigatiile medicale si sa ii folosesti spre a-ti satisface mici placeri. Spunem mici, pentru ca pentru cele mari si arzatoare, cum ar fi o casa, o masina sau de ce nu, o operatie estetica pentru a te simti increzatoare in tine, iti propunem o alta solutie: finantarea din partea noastra.

 

Te-am facut curioasa? Contacteaza-ne si haide sa ne cunoastem!

 

Interviu: Despre videochat cu un model de videochat

O noua victorie pentru Glamour Studio: Suntem, oficial, cel mai bun studio din Europa!

Beneficii la angajare

Castiguri fabuloase: 5000 $ lunar
Bani pentru operatii estetice
Sedinte foto profesionale
Finantare pentru casa ta
Vezi toate beneficiile
Interviu online Aplica la job!