Contact
0764.00.80.90
Sună Whatsapp

Videochat-ul non-adult: Cum e sa fii model la Glamour Studio

11 10 2016

glamour-studio-videochat-nonadult

Sunt model Glamour Studio de multa vreme si nicio clipa nu am ascuns asta fata de cei apropiati mie. Motivul e foarte simplu: pentru mine e un job ca oricare altul si atunci nu vad de ce ar trebui sa ma rusinez. Dimpotriva, ma consider mai degraba un psiholog.

Am ales latura mai putin erotica a activitatii, adica videochat-ul non-adult, pe care Glamour Studio il practica si il sustine din plin. Asta inseamna ca nu trebuie sa ma dezbrac in fata camerei si nici sa prestez cine stie ce show-uri erotice sau sa raspund unor fetisuri.

Da stiu, majoritatea lumii isi inchipuie ca videochat-ul e insasi expresia nuditatii in fata camerei de filmat si a discutiilor obscene. Ei bine, gresit! Lucrurile s-au mai schimbat si s-au rafinat de acum un sfert de veac. Exista destule persoane care intra pur si simplu sa poarte o conversatie placuta cu cineva la fel de placut. Motivul: comunicarea destreseaza. Suntem fiinte sociabile, avem nevoie de asta prin insasi firea noastra.

Vrei sa castigi peste 5000$ pe luna?
Aplica acum! Interviu online

Multi barbati intra online pentru ca sunt sau se simt singuri, plictisiti sau pentru ca simt nevoia sa se destainuie cuiva care nu ii judeca si care ii accepta asa cum sunt. Rolul meu este, asadar, acela de a le fi prietena, confidenta si chiar psiholog. Uneori sunt acolo pur si simplu pentru a-i asculta si a le oferi consolare, alteori ma implic oferindu-le sfaturi. In orice caz,
in videochat-ul non-adult ideea este sa fii empatica, carismatica, pozitiva, comunicativa.

Chiar daca nu apelez la nuditate, nu ezit sa imi folosesc senzualitatea. Asa devin mult mai atractiva pe chat. E din firea lucrurilor ca barbatii sa se simta atrasi de femeile agreabile, feminine, seducatoare. La nivel de perceptie, femeile atragatoare sunt creditate pozitiv si li se acorda mai multa incredere.  O tinuta sexy poate tine un membru mai mult timp in legatura directa. Ideea e sa nu fie depasite limite care nu se doresc a fi depasite. Asta e dictonul meu. Totul tine de mine si pana unde vreau sa merg. Oricum, cei care acceseaza zona non-adult, stiu la ce sa se astepte asa ca nici nu e nevoie sa dau explicatii de ce nu vreau sa fac anumite lucruri.

Pentru mine, jobul acesta la Glamour Studio este o experienta fascinanta, o ocazie de a cunoaste oameni speciali, cu preocupari deosebite, dar si de a-mi imbunatati tehnicile de comunicare si persuasiune, de a-mi exersa empatia si comunicarea in limba engleza. In plus, castig usor banii pe care altii ii fac lucrand non-stop prin multinationale.

Videochat-ul non-adult e o meserie pe care nu vad de ce nu ar vrea cineva macar sa o incerce. Mai ales cand ai suportul unei echipe profesioniste si cand poti lucra intr-un mod atat de placut si intr-o ambianta glamorous.

 

Interviu: Despre videochat cu un model de videochat

O noua victorie pentru Glamour Studio: Suntem, oficial, cel mai bun studio din Europa!

Beneficii la angajare

Castiguri fabuloase: 5000 $ lunar
Bani pentru operatii estetice
Sedinte foto profesionale
Finantare pentru casa ta
Vezi toate beneficiile
Interviu online Aplica la job!