Contact
0764.00.80.90
Sună Whatsapp

Videochat-ul glamour sau cum sa castigi bani din vorbe

08 08 2017

Cand le-am spus prima oara celor apropiati mie si sufletului meu ce fac, au ridicat usor din sprancene a nedumerire: Videochat glamour? Ce e aia? De altfel, trebuie sa recunosc, aceeasi reactie am avut-o si eu la prima intalnire cu cei care aveau sa imi devina ca o a doua familie: echipa Glamour Studio.

Chiar exista o diferenta intre videochat si videochat glamour? Da, exista.

Videochatul glamour nu este aceeasi Marie cu alta palarie, nu este un nume mai sofisticat dat videochatului insusi, cum este tentata lumea sa creada, ci este un cu totul alt mod de a face acest domeniu.

Vrei sa castigi peste 5000$ pe luna?
Aplica acum! Interviu online

Videochatul glamour inseamna o preocupare generalizata pentru rafinament si bun gust, de la decoruri la imbracamintea si atitudinea modelului.

Dar ca sa simplific, as spune ca principalul lucru care face diferenta intre videochat si videochat glamour este chiar cuvantul glamour, menit sa descrie un alt mod de a gandi, de a vorbi, de a te prezenta in fata camerei web.

Videochatul glamour pune pret pe detalii, pe eleganta, pe feminitate, sustine si apreciaza mai degraba inteligenta emotionala, fluiditatea si profunzimea conversatiilor decat goliciunea trupului. Pentru ca, sa va spun ceva, goliciunea trupului e de gasit peste tot si inca for free, nu e nevoie decat sa-i dai o comanda lui Google si iti va afisa nuditate cata vrei. Insa nu oricine este capabil sa poarte conversatii antrenante, sa asculte si sa empatizeze cu partenerul de dialog. Iar asta e tocmai esenta videochatului glamour. Este despre a vorbi, nu a te dezgoli.

Un model glamour NU este o femeie usoara, convinsa ca doar nuditatea ii asigura calea catre incasari fabuloase. Barbatii se satura repede de nuditate, pentru ca in ziua de astazi le este extrem de accesibila, iar cand se satura, inceteaza rapid sa platesca pentru ea.

In schimb, un model videochat glamour este o femeie stapana pe arta conversatiei, perseverenta, preocupata de aspectul sau si interesata sa isi atinga obiectivele financiare folosindu-se mai ales de farmecul si inteligenta sa.

Apoi, un studio glamour NU este unul care te lasa in fata unei camere web amarate, intr-o camera chiar mai amarata, imboldindu-te sa iti dai hainele jos cat mai repede cu putinta. Un studio glamour este cel care iti pune la dispozitie ambiante sofisticate si diverse, care se ocupa si se preocupa de imaginea ta pentru a arata impecabil inainte de fiecare sesiune online, care te invata sa porti discutii agreabile si sa sucesti minti prin cuvinte. Un astfel de studio este Glamour Studio, unul dintre cele mai mari si renumite din Bucuresti si poate chiar din tara.

De altfel, la Glamour Studio am invatat ca nu frumusetea face diferenta, ci puterea de seductie, ca nu nuditatea te face sa castigi atentie si bani multi, ci capacitatea de a initia si a sustine discutii – cat mai lungi si cat mai placute. Iar cheia acestui succes sta in buna masura intr-un training constant si sustinut din partea studioului.

Cred ca la Glamour Studio am intalnit cei mai calmi si rabdatori traineri din lume, iar daca e sa inveti ceva despre ce presupune munca unui model glamour, de la ei inveti. Ferice de mine ca i-am cunoscut! Asa am reusit sa castig chiar 5000$/ luna si sa imi implinesc multe dintre vise. Te astept sa imi fii colega ca sa te convingi! 😉

Interviu: Despre videochat cu un model de videochat

O noua victorie pentru Glamour Studio: Suntem, oficial, cel mai bun studio din Europa!

Beneficii la angajare

Castiguri fabuloase: 5000 $ lunar
Bani pentru operatii estetice
Sedinte foto profesionale
Finantare pentru casa ta
Vezi toate beneficiile
Interviu online Aplica la job!