Contact
0764.00.80.90
Sună Whatsapp

Videochat Iasi

29 09 2016

Exista conceptul de emancipare a femeii, insa putine sunt cele care au curajul sa paseasca pe taramul acestui concept. Daca esti o fata puternica, dar prietenoasa, si iti doresti independenta financiara un job in videochat Iasi ar putea fi un raspuns.

Totusi, un job in videochat intr-un oras chiar si mai mare si cu mai multa deschidere catre lume, cum este Bucurestiul, este cu adevarat o oportunitate pentru indeplinirea viselor. Iar sortii sunt in favoarea ta, caci Glamour Studio face in mod constant angajari pentru studioul de videochat din Bucuresti.

Asadar, ai putea lucra in Bucuresti, intr-o cladire de lux, unde siguranta iti este asigurata si unde identitatea iti este protejata. Facem recrutari din toata tara, caci ne dorim sa mentinem dinamismul echipei si, in plus, este dovedit ca fete si femei frumoase sunt peste tot in Romania.

 

Vrei sa castigi peste 5000$ pe luna?
Aplica acum! Interviu online

Studio Videochat Iasi

Daca inca nu locuiesti in capitala si acesta este motivul pentru care ai cauta joburi in videochat in Iasi, cazarea nu trebuie sa fie un impediment: echipa noastra te va ajuta sa gasesti locuinta potrivita si iti va oferi tot sprijinul de care ai nevoie pentru a incepe aceasta cariera promitatoare.

Ulterior, veniturile consistente reprezentate de salariu iti vor permite sa te intretii si sa iti cumperi orice iti doresti. Mai mult, daca renunti la ideea de video chat in Iasi si vii in Bucuresti, dupa semnarea contractului cu noi poti participa la unul dintre programele de finantare (“My car”, “My house”, “My dream”) astfel incat sa iti poti cumpara propria locuinta sau masina.

 

Ce trebuie sa stii despre videochat Iasi vs. videochat Bucuresti?

Ca in orice job, exista anumite cerinte pe care candidatii trebuie sa le indeplineasca pentru a avea un loc de munca, dar si anumite beneficii.

Cerintele noastre sunt simple: avem nevoie de candidate majore (trebuie sa ai peste 18 ani pentru ca noi sa te putem angaja), cu un aspect fizic placut si un caracter pe masura, care sa fie foarte comunicative si sa cunoasca limba engleza pentru a putea purta diferite conversatii cu membrii site-ului.

Beneficiile incep de la trainingurile de care vei avea parte pe toata perioada contractului pentru a avea rezultate maxime cu un minimum de efort si de la faptul ca se lucreaza in perfecta legalitate pe baza unui contract de munca si continua cu avantajele colaborarii cu profesionisti: echipa de promovare in mediul online, echipa de tehnicieni ce pot manui echipamentele de ultima generatie, agentii de paza ce-ti asigura siguranta la locul de munca, make-up artisti si hairstylisti care sa te ajute sa iti pui in evidenta frumusetea trasaturilor.

In plus, vei putea beneficia, pe langa un salariu substantial, de tot felul de bonusuri, premii si vacante pe toata perioada contractului.

Contacteaza-ne si permite-ne sa te ajutam sa iti indeplinesti visele!

Asa arata studio-urile noastre de videochat

Glamour Studio
Glamour Studio
Glamour Studio
Glamour Studio
Glamour Studio
Glamour Studio
Glamour Studio
Glamour Studio
Glamour Studio
Deschide galeria foto

Glamour Studio Izvor

Studioul este vizavi de statia de metrou Izvor

Navigheaza catre locatie

Glamour Studio Vitan

Studioul este vizavi de Mall Vitan

Navigheaza catre locatie

Interviu: Despre videochat cu un model de videochat

O noua victorie pentru Glamour Studio: Suntem, oficial, cel mai bun studio din Europa!

Beneficii la angajare

Castiguri fabuloase: 5000 $ lunar
Bani pentru operatii estetice
Sedinte foto profesionale
Finantare pentru casa ta
Vezi toate beneficiile
Interviu online Aplica la job!