Contact
0764.00.80.90
Sună Whatsapp

Videochat Galati

29 09 2016

A avea un job in videochat este una dintre cele mai avantajoase versiuni ale pietii de munca de la ora actuala, date fiind multiplele beneficii pe care cei mai buni angajatori din domeniu le pun la dispozitia modelelor lor.

Glamour Studio face in mod constant angajari pentru studioul de videochat din Bucuresti, fiind o afacere in plina dezvoltare. Pentru o echipa complexa, ne dorim sa recrutam modele din toata tara, pentru ca exista fete frumoase si talentate in toate localitatile din Romania.

 

Studio Videochat Galati

Pentru persoanele interesate de videochat din Galati oferim ajutor in gasirea unei locuinte optime in Bucuresti si, odata cu semnarea contractului de munca, modelele noastre nu trebuie sa isi mai faca griji privind posibilitatile financiare.

Vrei sa castigi peste 5000$ pe luna?
Aplica acum! Interviu online

Glamour Studio face angajari pentru studioul de video chat din Bucuresti din judetul Galati. Asadar, daca esti o fata majora cu aspect fizic placut, cunostinte minime de engleza si abilitati de comunicare dezvoltate, esti candidata perfecta pentru un job intr-un studio de videochat de lux ca al nostru.

Bineinteles, odata cu relocarea in Bucuresti, vei castiga considerabil mai bine decat daca ai face videochat in Galati.

Ce trebuie sa stii daca vrei sa faci videochat si esti din Galati?

In primul rand, trebuie sa stii ca poti lucra cu noi numai daca ai 18 ani impliniti.

In al doilea rand, trebuie sa stii ca identitatea ta va fi protejata si ca, in urma lucrului cu profesionisti, tehnicieni si traineri, facem tot ce ne sta in putinta pentru a promova intr-un mod optim imaginea ta, insa promovarea se face numai pe site-uri din strainatate ce nu pot fi accesate din Romania, deci nimeni nu va sti unde lucrezi, daca nu iti doresti.

In al treilea rand, colaborarea cu Glamour Studio, studioul de videochat din Bucuresti, se face numai pe baza de contract de munca, insa acesta poate fi pentru un program full time sau part time asa incat, daca doresti sa urmezi o facultate in Bucuresti, sa poti ajunge oricand la cursuri, ceea ce nu ar fi posibil daca ai face video chat in Galati.

Daca esti in cautarea unui job in videochat Galati, nu ezita sa ne contactezi, pentru ca noi sa-ti putem oferi oportunitatea de a lucra in cel mai mare oras din Romania cu cei mai buni profesionisti din domeniu!

Asa arata studio-urile noastre de videochat

Glamour Studio
Glamour Studio
Glamour Studio
Glamour Studio
Glamour Studio
Glamour Studio
Glamour Studio
Glamour Studio
Glamour Studio
Deschide galeria foto

Glamour Studio Izvor

Studioul este vizavi de statia de metrou Izvor

Navigheaza catre locatie

Glamour Studio Vitan

Studioul este vizavi de Mall Vitan

Navigheaza catre locatie

Interviu: Despre videochat cu un model de videochat

O noua victorie pentru Glamour Studio: Suntem, oficial, cel mai bun studio din Europa!

Beneficii la angajare

Castiguri fabuloase: 5000 $ lunar
Bani pentru operatii estetice
Sedinte foto profesionale
Finantare pentru casa ta
Vezi toate beneficiile
Interviu online Aplica la job!