Contact
0764.00.80.90
Sună Whatsapp

Videochat Constanta

29 09 2016

Anunturile de angajari lasa, in general, foarte mult de dorit: majoritatea angajatorilor vor candidati cu experienta, absolventi de cursuri superioare, cunoscatori de limbi straine si cate si mai cate si, culmea, totul pe bani putini. Exista intotdeauna o alternativa: se fac angajari pentru studioul de  videochat  din Bucuresti Glamour Studio, un loc de munca ce-ti poate oferi tot ce ai visat!

Daca iti doresti un job in videochat, nu te limita la optiunile de videochat Constanta, ci arunca o privire si la ce se intampla in Micul Paris: in Bucuresti, Glamour Studio este in cautare de modele de videochat care sa completeze echipa, iar granitele oraselor nu ne limiteaza!

Putem oricand sa ajutam modelele interesate de videochat in Constanta sa gaseasca o locuinta potrivita in Bucuresti, fara nicio grija pentru pretul chiriei caci, odata cu relocarea in Bucuresti si semnarea contractului, grijile pentru resursele financiare nu mai exista.

In plus, dupa semnarea contractului de munca, modelele de videochat, indiferent din care parte a tarii ni se alatura, pot intra intr-unul dintre programele de finantare si pot, deci, sa isi achizitioneze propria locuinta. Programele de finantare sunt “My car”, “My home” si “My dream”.

Vrei sa castigi peste 5000$ pe luna?
Aplica acum! Interviu online

Este foarte important sa stii ca ne desfasuram activitatea in conformitate cu legislatia actuala si ca toate modelele noastre sunt majore si lucreaza pe baza de contract de munca.

Daca ai fi dispusa sa faci video chat in Constanta, cu siguranta a lucra prin contract cu un studio de videochat de lux, alaturi de profesionisti specializati in domeniu, suna foarte tentant.

 

Ce trebuie sa stii daca vrei sa lucrezi alaturi de noi si esti din Constanta?

La fel ca in cazul oricarui alt job, exista anumite cerinte pe care trebuie sa le indeplinesti si ai parte de anumite beneficii oferite de angajator. Nu trebuie sa te ingrijorezi deloc.

Cerintele pentru angajare sunt sa fii majora (cu cei 18 ani deja impliniti ca sa putem semna contractul), sa ai un aspect fizic placut, sa fii o persoana prietenoasa si comunicativa si sa ai cunostinte de limba engleza pentru a putea purta diferite conversatii cu membrii site-urilor unde vei fi promovata.

Pentru tine este foarte important de stiut ca nu vei fi promovata pe site-uri accesibile din Romania si, de asemenea, ca avem o echipa ce se ocupa exclusiv cu promovarea modelelor noastre in mediul online, astfel incat interactiunea cu diferitii membri sa fie cat mai facila. Acesta este unul dintre beneficiile pe care le poti avea lucrand cu o firma serioasa din Bucuresti, in comparatie cu a face videochat in Constanta, pe cont propriu ori printr-o agentie anonima.

Beneficiile colaborarii cu Glamour Studio, insa, sunt numeroase si variate: lucrezi intr-un mediu cu oameni tineri si dinamici, lucrezi intr-o cladire moderna, cu decoruri de lux, ai parte de suport tehnic de inalta calitate, vei primi salariul la timp, exact asa cum l-ai negociat la interviu, poti primi bonusuri si premii de tot felul pe toata perioada contractului si, de asemenea, vei avea parte de traininguri regulate pentru a avea rezultate maxime.

Contacteaza-ne si permite-ne sa te ajutam sa iti indeplinesti visele!

Interviu: Despre videochat cu un model de videochat

O noua victorie pentru Glamour Studio: Suntem, oficial, cel mai bun studio din Europa!

Beneficii la angajare

Castiguri fabuloase: 5000 $ lunar
Bani pentru operatii estetice
Sedinte foto profesionale
Finantare pentru casa ta
Vezi toate beneficiile
Interviu online Aplica la job!