Contact
0764.00.80.90
Sună Whatsapp

Videochat Cluj

29 09 2016

Iti doresti un job care sa iti ofere independenta financiara, dar nu ai experienta? Nu este nevoie sa faci niciun fel de compromis: Glamour Studio face angajari pentru studioul de videochat din Bucuresti – oportunitatea perfecta pentru tine!

Decat sa incerci sa obtii un post in videochat in Cluj, mai bine mergi in Bucuresti, orasul tuturor posibilitatilor, pentru a lucra cu echipa noastra de profesionisti. Echipa noastra de tehnicieni lucreaza cu echipemente de calitate superioara, iar prioritatea este sa promoveze modelele de videochat in mediul online intr-un mod optim atat din punct de vedere al aspectului, cat si ca portofoliu.

Daca raspunzi anunturilor noastre de angajari in studioul de videochat din Bucuresti, vei avea la dispozitie garderoba, camere cu decor de lux, echipamente si lumini de videochat de ultima generatie si traineri specializati si vei lucra intr-o cladire perfect securizata, astfel incat siguranta sa-ti fie garantata in timpul serviciului.

A face videochat in Cluj poate parea o optiune suficient de buna atunci cand cauti de lucru, insa Glamour Studio iti ofera posibilitatea de relocare in Bucuresti (te sustinem in vederea gasirii unei locuinte potrivite pentru tine), salarii motivante inca din primele luni, bonusuri, vacante si programe financiare (“My car”, “My house”, “My dream”).

Vrei sa castigi peste 5000$ pe luna?
Aplica acum! Interviu online

Odata cu relocarea in Bucuresti, posibilitatea de a-ti castiga independenta financiara creste exponential in comparatie cu un job in videochat in Cluj.

Ce trebuie sa stii daca vrei sa faci videochat si esti din Cluj sau din imprejurimi?

Ca pentru orice job, trebuie sa stii care sunt cerintele angajatorului si care sunt drepturile si beneficiile tale.

Noi, echipa Glamour Studio, te vrem alaturi de noi daca esti o fata majora (toate contractele noastre se desfasoara in deplina legalitate), dinamica, prietenoasa si comunicativa. Nu este nevoie sa ai experienta, caci pentru aceasta ti-am pregatit traininguri specializate, insa ar fi bine sa ai cateva cunostinte de limba engleza, astfel incat sa poti purta diferite conversatii cu membrii site-urilor unde vei fi promovata.

Beneficiile tale sunt numeroase si incep de la salariile ce depasesc cu mult veniturile medii si bonusurile ce pot aparea inca din prima luna de colaborare si continua cu faptul ca se lucreaza pe baza unui contract de munca si se ofera tot felul de bonusuri si premii motivationale.

Programul poate fi full time sau part time, astfel incat sa iti permita sa ai oricat de mult timp liber iti doresti, sa mergi la un alt job sau sa urmezi cursurile la zi ale unei facultati din Bucuresti, ceea ce ar fi imposibil daca ai face videochat in Cluj.

Contacteaza-ne pentru ca noi sa iti putem indeplini visurile!

Interviu: Despre videochat cu un model de videochat

O noua victorie pentru Glamour Studio: Suntem, oficial, cel mai bun studio din Europa!

Beneficii la angajare

Castiguri fabuloase: 5000 $ lunar
Bani pentru operatii estetice
Sedinte foto profesionale
Finantare pentru casa ta
Vezi toate beneficiile
Interviu online Aplica la job!