Contact
0764.00.80.90
Sună Whatsapp

Videochat Brasov

29 09 2016

Daca nu ai experienta si cauti un job in videochat in Brasov, deschide-ti orizonturile si cauta astfel de job-uri si in Bucuresti. Tineretea nu este momentul potrivit pentru limitari.

In plus, daca ai cautat deja anunturi de angajari studio videochat, Bucurestiul este o varianta mult mai atractiva decat majoritatea oraselor din tara unde exista astfel de joburi. Fiind un oras mai mare, este mai usor sa pastrezi toate secretele pe care vrei sa le pastrezi. De altfel, Glamour Studio protejeaza identitatea modelelor sale si nu colaboreaza decat cu site-uri ce nu pot fi accesate din Romania.

Noi, echipa Glamour Studio facem recrutari din toata tara pentru angajari la studioul videochat Bucuresti, pentru a ne forma o echipa cat mai mare si mai complexa, pentru a aduna frumuseti de pretutindeni.

Asadar, indiferent ca locuiesti in Brasov sau intr-o alta localitate, portile noastre iti sunt deschise daca esti o tanara cu aspect fizic placut, daca ai implinit varsta de 18 ani, ai cateva cunostinte de engleza si iti place sa comunici mereu cu oameni noi.

Vrei sa castigi peste 5000$ pe luna?
Aplica acum! Interviu online

Optiunile pentru a face videochat in Brasov sunt cu siguranta restranse si mai putin avantajoase pentru modelele angajate decat studiourile de videochat din Bucuresti. In plus, pentru candidatele ce sunt in cautarea de joburi in videochat Brasov si sunt dispuse sa isi mute resedinta in Bucuresti oferim sprijin in cautarea unei locuinte potrivite in capitala, iar odata cu semnarea contractului de munca problema resurselor financiare pentru a plati pentru o locuinta nu mai exista. De asemenea, toate modele pot participa la programele financiare pentru achizitionarea unei case, a unei masini sau pentru indeplinirea unui vis.

 

 

Ce trebuie sa stii daca vrei sa faci videochat si esti din Brasov ori din imprejurimi?

Pentru a colabora cu noi in vederea unui job in videochat, trebuie sa stii care sunt asteptarile noastre de la tine si care sunt prerogativele tale.

Noi ne dorim candidate majore (care au implinit deja 18 ani), dinamice, comunicative si cu un aspect placut. Nu ai nevoie de experienta sau de un nivel avansat de cunoastere a unor limbi straine, insa este important sa poti purta o conversatie in limba engleza.

In schimb, avantajele colaborarii cu Glamour Studio sunt mai multe decat cerintele: oferim sprijin prin echipa de profesionisti (tehnicieni si traineri) pentru a te promova in mediul online si pentru a te ajuta sa arati cat mai bine pe camera, folosim echipamente tehnice de calitate superioara, oferim traininguri pe toata durata contractului si oferim constant bonusuri si premii modelelor noastre.

In plus, colaborarea se face numai pe baza de contract de munca, iar acesta poate fi pentru un job full time sau pentru un job part time, asa incat modelele noastre pot avea si un alt job sau pot urma cursurile la zi ale unei facultati din Bucuresti, ceea ce ar fi imposibil daca ai face video chat in Brasov.

Daca iti doresti un job in videochat Brasov, contacteaza-ne pentru a te ajuta sa depasesti limitarile localitatii natale! Iti oferim posibilitatea de a lucra intr-un domeniu in plina dezvoltare, alaturi de o echipa dinamica de profesionisti.

Interviu: Despre videochat cu un model de videochat

O noua victorie pentru Glamour Studio: Suntem, oficial, cel mai bun studio din Europa!

Beneficii la angajare

Castiguri fabuloase: 5000 $ lunar
Bani pentru operatii estetice
Sedinte foto profesionale
Finantare pentru casa ta
Vezi toate beneficiile
Interviu online Aplica la job!