Contact
0764.00.80.90
Sună Whatsapp

Vara in care iti permiti orice: 6 noi beneficii pentru modelele Glamour Studio

04 07 2017

Vara in care iti permiti orice: 6 noi beneficii pentru modelele Glamour Studio

Dintre toate perioadele din an, vara este de departe cea mai cea. Luminoasa, calduroasa, plina de energie, optimism si vise care infloresc. Si tocmai pentru ca visele tale sa infloreasca frumos si in voie, vara aceasta Glamour Studio a adaugat noi avantaje deja amplului pachet de beneficii de care se bucura modelele noastre.

80% comision in prima luna

Vrei sa castigi peste 5000$ pe luna?
Aplica acum! Interviu online

Glamour Studio te sustine inca din prima luna de angajare. Chiar daca nu ai experienta, chiar daca nu stii nimic despre domeniu, chiar daca ai dubii. Da, exact! 80% din incasarile aferente primei luni iti revin tie, iar asta in conditiile in care vei beneficia suplimentar de make-up si hairstyle gratuit, SPA, solar si antrenor personal, de training si sustinere permanenta, de cele mai bune dotari tehnice si cele mai glamorous decoruri. Nici ca ai putea avea mai multe beneficii inca din prima luna! Iar 80% din incasari este poate cel mai mare comision de care te poti bucura lucrand ca model videochat. Si asta doar la Glamour Studio.

200$ bonus la angajare

Pentru ca este important sa incepi cu dreptul si pentru ca vrem sa sustinem si sa incurajam fiecare pas al tau catre performanta, la angajare ai parte de un bonus generos de 200$, pe care il primesti garantat si dincolo de comisionul de 80% din incasari. Este felul nostru de a-ti spune bun venit in echipa Glamour Studio!

500$ bonus de recomandare

Cand tie iti merge bine, spune-le si altora, iar Glamour Studio te rasplateste! Pentru fiecare recomandare de angajare pe care o primim din partea ta, ai 500$ bonus, cadou de la noi. Asa ca nu tine un job grozav doar pentru tine! Impartaseste-l cu toate prietenele tale!

Salariu garantat

Ca sa nu ai grija banilor si a incasarilor, ca sa stii exact ca ai pe ce te baza luna de luna, Glamour Studio iti ofera un salariu de 2000 lei garantat, adica aproape un salariu mediu pe economie, plus 50% comision. La Glamour Studio lucrezi fara griji din prima luna!

Imprumuturi pentru studii

Credem ca femeile sunt inca si mai frumoase cand sunt educate si inteligente. Asa ca, daca vrei sa urmezi o facultate, dar nu ai posibilitatea de a o sustine financiar, conteaza pe sprijinul nostru. Ca model Glamour Studio beneficiezi de imprumuturi pentru studii sau… pentru oricare dintre visele tale.

Un nou studio. Mai mare, mai glamorous

800 de metri patrati de rafinament, 15 camere tematice mari cat un apartament, spatii fabuloase cu toate facilitatile de care ai nevoie pentru a arata mereu ca o diva si a fi un model de succes: solar, masaj, SPA, centru de infrumusetare cu make-up, hairstyle si manichiura, sala de fitness si antrenor personal. Aproape ca nu vei mai vrea sa pleci acasa…

Si toate acestea se adauga multitudinii de beneficii de care se bucura orice model Glamour Studio: castiguri de peste 1500$, contract de muncă, program flexibil, trafic garantat 100% pe site-uri, împrumuturi pentru operaţii estetice, casă, maşină, asigurare medicală privată, prestigiul de a lucra intr-un studio recunoscut la nivel national si international, castigator al premiului Live Cam Studio of the Year (AW Awards 2017) si cu multiple nominalizari la Live Cam Awards, YNOT Awards, GFY Awards,  AW Awards şi LalExpo Awards.

Vara asta iti permiti orice. Daca lucrezi la Glamour Studio! Te asteptam in echipa noastra!

Interviu: Despre videochat cu un model de videochat

O noua victorie pentru Glamour Studio: Suntem, oficial, cel mai bun studio din Europa!

Beneficii la angajare

Castiguri fabuloase: 5000 $ lunar
Bani pentru operatii estetice
Sedinte foto profesionale
Finantare pentru casa ta
Vezi toate beneficiile
Interviu online Aplica la job!