Contact
0764.00.80.90
Sună Whatsapp

Un mic sfat pentru modelul ideal

Chiar daca esti deja draguta si frumoasa, asta nu inseamna ca dupa ce te angajam poti sa nu muncesti. Noi apreciem foarte mult munca multa si constanta si persoanele serioase, asadar nu toleram neseriozitatea si iresponsabilitatea.

Glamour Studio

Trebuie sa depui un efort constant pentru a fi sociabila, a avea rabdare cu utilizatorii, a gasi noi subiecte de discutie si a fi creativa. Sfatul nostru este sa dai intotdeauna 100% la munca, pentru ca asa vei fi multumita si tu de ce primesti inapoi. Nu ne referim aici numai la beneficiile financiare, ci si la satisfactia personala, la placerea de a realiza ceva si de a face parte dintr-o echipa frumoasa, tanara si moderna.

Suntem mereu intr-o continua dezvoltare, asa ca mereu tindem mai sus, catre noi realizari si catre afirmarea unei noi viziuni in societatea noastra. Daca vei ajunge sa lucrezi cu noi, inseamna ca avem incredere in tine ca ne poti ajuta, ca putem construi caramida cu caramida o noua imagina a acestei industrii in Romania si ca putem lupta cu prejudecatile oamenilor.

Ai puterea de a schimba ceva, si stim ca ne putem baza pe tine! Stim ca esti punctuala, serioasa, inteligenta si frumoasa, si de aceea te asteptam sa ne suni! Nu rata o sansa de care nu vei mai putea profita mai tarziu. Suna-ne, nu ai nicio obligatie decat daca doresti, pentru ca noi facem totul la vedere.

Viitorul tau te asteapta!

Interviu: Despre videochat cu un model de videochat

O noua victorie pentru Glamour Studio: Suntem, oficial, cel mai bun studio din Europa!

Beneficii la angajare

Castiguri fabuloase: 5000 $ lunar
Bani pentru operatii estetice
Sedinte foto profesionale
Finantare pentru casa ta
Vezi toate beneficiile
Interviu online Aplica la job!