Contact
0764.00.80.90
Sună Whatsapp

Trei lucruri pe care trebuie sa le stii in primele zile de videochat

09 12 2017

Trei lucruri pe care trebuie sa le stii in primele zile de videochat

 

Trei lucruri pe care trebuie sa le ai in primele zile de videochat

Atunci cand te gandesti sa alegi un job in videochat mai mult ca sigur iti este uneori teama de necunoscut. La fel ca orice alt serviciu nu stii ce te asteapta, din cine este compus colectivul de colegi si mai ales care vor fi atributiile tale de serviciu. Toate aceste lucruri reprezinta intrebari pe care oricine alege sa opteze pentru angajari videochat Bucuresti si le pune odata ce aplica sau este contactata pentru un interviu.

Vrei sa castigi peste 5000$ pe luna?
Aplica acum! Interviu online

Nu este de mirare ca orice job, indiferent de tipul acestuia presupune anumite obligatii contractuale pe care trebuie sa le derulezi intr-o anumita perioada de timp, in schimbul acestui lucru primind un salariu, conform unei intelegeri stabilite inca de la perioada de interviu.

Si pentru a cunoaste peste ce anume trebuie sa treci in prima saptamana de videochat, iata mai jos cateva lucruri pe care trebuie sa le cunosti.

 

Lucrezi in fata camerelor, dar nu este nimic greu

Jobul in videochat nu este ca oricare altul si presupune expunerea ta in fata camerelor. Asa ca ar trebui sa iei in calcul sa lasi acasa o parte din latura ta timida si sa consideri ca nimic nu este mai placut decat sa fii admirata sau privita de o alta persoana. Cu toate acestea, in prima saptamana de lucru s-ar putea sa te confrunti cu o stare de timiditate si acest lucru s-ar putea sa te ia prin surprindere mai ales daca nu te cunosti astfel. Chiar daca te stii ca fiind o persoana deloc timida de aceasta data cerintele jobului s-ar putea sa te transforme intr-o persoana cu multe inhibitii pe care trebuie sa inveti sa le depasesti de una singura sau copiind o parte din experienta colegelor. In plus, un job in videochat va pune destul de mult accent asupra modului in care arati, asa ca pe parcurs este posibil sa descoperi si anumite lucruri care nu iti plac si pe care nu doresti sa le arati. Intr-adevar, acest inceput este greu, insa cu ajutorul unui training de specialitate vei reusi sa depasesti usor aceste probleme si sa te transformi intr-o adevarata profesionista, pasionata de castiguri mari.

Nu este nimic usor sa te expui in fata camerelor si mai ales sa incerci sa comunici cu persoane pe care nu le cunosti, dar distanta dintre tine si el este destul de mare, astfel ca nimic nu ti se va putea intampla nici macar atunci cand gresesti. Ca atare, pe parcurs vei invata din ce in ce mai mult sa te acomodezi cu mediul placut al studioului in care lucrezi, iar activitatile pe care le vei desfasura aici iti vor fi mai mult decat atractive.

 

Lipsa de experienta poate fi depasita

Nimeni nu s-a nascut invatat, asa cum ar spune unii. Ca atare, daca vei alege sa lucrezi intr-un studio de videochat trebuie sa stii ca vor fi destul de multe lucruri pe care trebuie sa le inveti. De la modul in care trebuie sa te comporti in fata camerelor, abilitate dobandita pe parcurs si pana la modalitatea prin care trebuie sa manuiesti aparatura din camera de studio – toate acestea trebuie sa le inveti incet, incet. Si pentru ca lucrurile sa treaca usor, mai mult ca sigur vei fi invatata despre cum sa pasesti in aceasta lume a videochat-ului, de persoane specializate, care au facut asta de foarte mult timp.

 

Bucura-te de amenajarea studiourilor, dar si de conditiile de care beneficiezi

In prima saptamana de videochat s-ar putea sa fii mai mult decat mirata. Totul arata perfect in jurul tau, studiourile sunt impecabile, astfel ca mai mult ca sigur vei fi surprinsa de locul in care urmeaza sa lucrezi. Vei beneficia de conditii de lux, de un mediul extrem de relaxant si mai ales foarte prietenos, astfel ca mai mult ca sigur nu te astepti sa beneficiezi de atat confort inca de la inceput. In plus, colegele te vor ajuta sa te integrezi cat mai bine in grup si mai ales sa reusesti sa faci bine tot ceea ce ti se cere. De asemenea, odata ce ai ajuns la serviciu te vei bucura de machiaj si coafat, lucru pe care orice alt job nu ti le ofera.

Interviu: Despre videochat cu un model de videochat

O noua victorie pentru Glamour Studio: Suntem, oficial, cel mai bun studio din Europa!

Beneficii la angajare

Castiguri fabuloase: 5000 $ lunar
Bani pentru operatii estetice
Sedinte foto profesionale
Finantare pentru casa ta
Vezi toate beneficiile
Interviu online Aplica la job!