Contact
0764.00.80.90
Sună Whatsapp

Totul despre videochatul glamour

16 08 2017

Totul despre videochatul glamour In ciuda rumorilor care circula in jurul acestui domeniu, videochatul este un tip de activitate economica aflata in continua expansiune. Chatul in fata camerei web este optiunea multor tinere dar chiar si a unora dintre baieti, atunci cand isi doresc o sursa stabila de venituri financiare si un program flexibil pentru a-si putea continua studiile. Desi se spune ca videochatul este o forma de prostitutie, trebuie sa stii ca jobul acesta nu implica neaparat nuditate, existand anumite diferente intre videochatul adult si cel non-adult.

4 caracteristici ale unui model de videochat glamour

Videochatul presupune de fapt o conversatie intre model si celelalte persoane, deci, nu este o conditie sa te dezbraci in fata camerei web atata timp cat nu doresti acest lucru. Majoritatea persoanelor care apeleaza la astfel de servicii o fac din pura dorinta de socializare, fara a cauta neaparat erotismul. Mai mult decat atat, ai dreptul sa alegi cu cine sa initiezi discutia, avand posibilitatea sa refuzi anumiti clienti cu care nu vrei sa conversezi.  Iata cateva caracteristici pe care trebuie sa le ai ca sa poti deveni model de videochat glamour:

 

  1. Aspectul fizic ingrijit

Frumusetea exista in fiecare femeie, insa ea trebuie accentuata prin mici trucuri. De regula, studiourile de videochat ofera modelelor sedinte gratuite de make-up, coafura si cosmetica sau chiar sauna, abonamente la saloanele de SPA sau la sala de fitness, totul pentru ca fetele sa arate si sa se simta cat mai bine. In videochatul glamour nu este o conditie sa ai dimensiunile unui model de pe podiumurile de moda, ci conteaza foarte mult sa ai un aspect ingrijit din cap pana in picioare.

Vrei sa castigi peste 5000$ pe luna?
Aplica acum! Interviu online

 

  1. Atitudinea dezinvolta

Atitutinea unei persoane este foarte importanta, iar acest principiu se aplica si in cazul activitatii de videochat glamour. Daca esti o fire sociabila, deschisa si cu energie pozitiva, atunci acest job ti se va potrivi ca o manusa. Discuta liber cu vizitatorii site-ului si fa-te placuta. Doar prin atitudine poti sugera anumite lucruri, care sa ii incite pe cei care te privesc. Nu este, deci, nevoie sa te descoperi din punct de vedere vestimentar, pentru ca rafinamentul este mult mai atragatoare pentru barbati.

 

  1. Alura seducatoare

In videochatul glamour, seductia este principala tactica prin care poti atrage cat mai multi clienti. Vocea delicata, gesturile senzuale si un zambet fermecator sunt elementele succesului in conversatiile din fata camerei web. Erotismul este ceea ce caracterizeaza videochatul adult, in cel de tip glamour fiind important

 

  1. Determinare si perseverenta

Ca in orice alt job, determinarea si perseverenta sunt doi factori care te vor ajuta sa te dezvolti din punct de vedere profesional dar si personal. Veniturile vor creste o data cu experienta pe care o acumulezi in interactiunea cu clientii. Nu este important daca esti incepatoare sau ai mai lucrat in domeniu, ci trebuie doar sa ai dorinta de a invata.

Angajari modele videochat la Glamour Studio

Daca esti in cautarea unui job care sa-ti asigure independenta financiara cel putin pe perioada studiilor dar nu numai, angajeaza-te ca model intr-un studio de video chat. Echipa Glamour Studio este in continua dezvoltare, asa ca ne dorim sa te cunoastem cat mai repede pentru a-ti prezenta beneficiile pe care le vei avea colaborand cu noi. Experienta nu este necesara, ci doar dorinta este obligatorie!

 

Interviu: Despre videochat cu un model de videochat

O noua victorie pentru Glamour Studio: Suntem, oficial, cel mai bun studio din Europa!

Beneficii la angajare

Castiguri fabuloase: 5000 $ lunar
Bani pentru operatii estetice
Sedinte foto profesionale
Finantare pentru casa ta
Vezi toate beneficiile
Interviu online Aplica la job!