Contact
0764.00.80.90
Sună Whatsapp

Top 5 avantaje pe care le ai daca te angajezi la Glamour Studio

24 08 2017

Top 5 avantaje pe care le ai daca te angajezi la Glamour Studio

Te intelegem daca iti este teama sa aplici pentru un job in videochat, in conditiile in care tot mai multe business-uri din industrie functioneaza ilegal. In plus, tot mai multe modele din astfel de studiouri se plang din cauza faptului ca le sunt incalcate drepturile de plata sau ca angajatorii nu se le pun la dispozitie facilitatile care li se cuvin in calitate de angajate.

La Glamour Studio nu te vei confrunta cu astfel de probleme, pentru ca activitatea noastra este perfect legala. Nu doar ca studioul nostru este marca inregistrata OSIM, dar oferim angajatelor o serie de beneficii pentru care tot mai multe dintre fete ne aleg. Daca vrei sa devii model Glamour, acestea sunt urmatoarele beneficii de care te vei bucura:

  1. Legalitate

Asa cum spuneam, studioul nostru este unul dintre putinele care functioneaza in deplina legalitate. Asta inseamna ca nu vom colabora cu tine decat in baza unei carti de munca si doar dupa semnarea contractului. De asemenea, lucram doar cu modele majore, dupa cum specifica legislatia care reglementeaza acest segment.

Vrei sa castigi peste 5000$ pe luna?
Aplica acum! Interviu online
  1. Locatii accesibile

Cele doua studiouri Glamour din Bucuresti sunt localizate in zone accesibile, pentru ca retelele publice de transport sa iti permita sa ajungi cand mai repede la job. Astfel, poti alege fie sediul din zona Izvor-Unirii, unde exista statii de metrou si de autobuz, dar de asemenea poti sa alegi sa lucrezi la studioul nou deschis, din imediata apropiere a mall-ului Vitan.

  1. Design unic

Daca mai ai nevoie de motive sa ne alegi, iti spunem ca tocmai ce am castigat premiul Shining Cam Studio of the Year, pentru cel mai original design interior. Aceste merite ne-au fost recunoscute odata cu deshiderea sediului din Vitan, unde ne-am dorit sa iti cream o atmosfera cat mai placuta pentru a lucra. De foarte multe ori, modul in care arata decorul poate influenta veniturile unui model de videochat!

  1. Plata la timp

La Glamour Studio respectam dreptul modelelor de a-si primi la timp banii care li se cuvin. In plus, inca de la inceputul colaborarii cu noi vom stabili modalitatea de acordare a bonusurilor sau a altor recompense pe care le poti primi pe langa banii pe care ii castigi online. Ne luam angajametul sa oferim fiecarui model rasplata corespunzatoare pentru munca pe care o depune!

  1. Asigurare medicala gratuita

Bunastarea modelelor care lucreaza la noi este una dintre prioritatile noastre. Bineinteles ca nu ne referim aici doar la aspectul financiar, ci mai ales la bunastarea lor fizica si psihica. Din acest motiv, am incheiat parteneriate cu cele mai prestigioase clinici medicale, iar modelele noastre primesc asigurare medicala complet gratuit.

  1. Posibilitatea de a solicita imprumuturi

Pe langa beneficiile financiare deloc de trecut cu vederea, oferim modelelor noastre posibilitatea de a solicita imprumuturi in cadrul studioului. Astfel, visele lor devin realitate cu ajutorul nostru, indiferent daca asta presupune achiztionarea unei masini, a unei locuinte sau realizarea unui operatii estetice.

Te asteptam in echipa Glamour Studio!

 

 

 

Interviu: Despre videochat cu un model de videochat

O noua victorie pentru Glamour Studio: Suntem, oficial, cel mai bun studio din Europa!

Beneficii la angajare

Castiguri fabuloase: 5000 $ lunar
Bani pentru operatii estetice
Sedinte foto profesionale
Finantare pentru casa ta
Vezi toate beneficiile
Interviu online Aplica la job!