Contact
0764.00.80.90
Sună Whatsapp

Top 3 idei preconcepute despre videochat care nu se aplica la Glamour Studio

19 02 2018

Top 3 idei preconcepute despre videochat care nu se aplica la Glamour Studio

 

Se spun foarte multe lucruri despre videochat, una dintre cele mai controversate industrii din lume; astfel, videochatul este deseori asociat cu prostitutia in mediul virtual, iar fetele care isi aleg aceasta meserie sunt considerate a nu avea orizonturi foarte deschise. Au insa gurile rele dreptate atunci cand fac aceste afirmatii? Probabil, dar nu si cand vine vorba despre Glamour Studio! Vezi care sunt cele 5 idei preconcepute care nu se aplica si in cazul nostru:

 

Vrei sa castigi peste 5000$ pe luna?
Aplica acum! Interviu online

 

 

Este adevarat ca in Romania exista foarte multe studiouri fantoma, aparute peste noapte, care nu detin autorizatii de functionare si care, prin urmare, sunt ilegale, dar acest lucru nu inseamna ca toate sunt la fel. Asadar, daca te gandesti sa optezi pentru un job in videochat trebuie sa fii foarte atenta la acest aspect, atunci cand esti in cautarea unui studio cu care sa colaborezi. Oricum, este relativ simplu sa depistezi studiourile neserioase, deoarece pe internet exista destule infromatii in acest sens. De asemenea, vechimea pe piata a unui studio reprezinta un indiciu despre gradul de legalitate in care isi desfasoara actiunea.

Daca te gandesti sa te alaturi echipei Glamour Studio, nu trebuie sa iti faci griji in legatura cu acest lucru, pentru ca suntem unul dintre putinele studiouri profesioniste si serioase din Bucuresti.

 

 

 

O alta idee preconceputa despre videochat este ca fetele angajate in domeniu lucreaza “la negru”. Aceasta afirmatie este, insa, doar partial adevarata; desi sunt numeroase studiouri care aleg sa gaseasca alte forme legale de colaborare, Glamour Studio este unul dintre acelea care incheie contracte de munca pentru fiecare model angajat.

Totodata, din echipa noastra nu fac parte persoane minore, in primul rand pentru ca acest lucru este interzis prin lege, dar si pentru ca suntem de parere ca abia dupa varsta de 18 ani poti lua singura cele mai bune decizii pentru tine.

 

 

Videochatul implica sau nu nuditatea, in functie de ramura pe care ti-o alegi. De exemplu, videochatul adult se bazeaza foarte mult pe latura erotica, iar acest domeniu se adreseaza persoanelor mai indraznete, care nu au inhibitii.

Pe de alta parte, videochatul glamour nu necesita nuditate, aceasta fiind utilizata sau nu in privat chat-uri, in functie de liberul arbitru al fiecareia dintre fete. In rest, aceasta nisa se bazeaza foarte mult pe discutie si pe modul in care fiecare femeie stie sa isi puna in aplicare abilitatile de cuceritoare. Cel putin, asa merg lucrurile la  Glamour Studio, unde modelele decid pentru ele, alegand cat de departe vor sa mearga!

Interviu: Despre videochat cu un model de videochat

O noua victorie pentru Glamour Studio: Suntem, oficial, cel mai bun studio din Europa!

Beneficii la angajare

Castiguri fabuloase: 5000 $ lunar
Bani pentru operatii estetice
Sedinte foto profesionale
Finantare pentru casa ta
Vezi toate beneficiile
Interviu online Aplica la job!