Contact
0764.00.80.90
Sună Whatsapp

Tips&tricks: Cum sa fii mai sigura pe tine in fata camerei web

02 02 2018

Tips&tricks: Cum sa fii mai sigura pe tine in fata camerei web

 

Tips-tricks Cum sa fii mai sigura pe tine in fata camerei web - 1

 

Timiditatea reprezinta pentru multe fete un impediment in a-si atinge visurile. Si totusi, ocaziile nu trebuie pierdute doar pentru ca nu ai curajul de a face actiuni concrete pentru a obtine tot ce ti-ai dorit vreodata.

Vrei sa castigi peste 5000$ pe luna?
Aplica acum! Interviu online

Tot timiditatea este si cauza pentru care ai spune “nu” oportunitatilor oferite de angajari videochat Bucuresti? Sa fie oare si tracul pe care il resimti atunci cand esti in centrul atentiei, asa cum se intampla si atunci cand performezi in fata wecamului? Urmeaza cateva sfaturi care sa te ajute sa-ti depasesti tracul!

 

 

  1. Alege-ti statia de lucru in functie de preferintele tale

Statia de lucru va fi de fapt biroul tau, asa ca modul in care este amenajata ar trebui sa te faca sa te simti cat mai confortabil. Alege-ti o camera care sa te reprezinte, care sa fie decorata in stilul tau si care sa te ajute sa te destinzi. Este suficient sa ai doar patul ca element central in statia ta de lucru sau ti-ai dori sa ai o cada eleganta, in care sa te poti relaxa chiar in timp ce lucrezi? Tu alegi, in functie de preferintele pe care le ai! Iata cum arata studiourile noastre!

 

 

 

 

 

  1. Creaza-ti un playlist relaxant

 

Tips-tricks Cum sa fii mai sigura pe tine in fata camerei web - 3

 

Muzica este o terapie foarte buna pentru relaxare, deci de ce sa nu o folosesti si pentru a scapa de teama de camera video?! Din contra, chia

 

r este mai indicat sa iti creezi un playlist cu cateva melodii potrivite pe care sa le redai pe fundal in timpul orelor de lucru. Muzica te va induce intr-o alta stare si te va face sa uiti de timiditate!

 

 

 

 

 

  1. Adopta un outfit lejerTips-tricks Cum sa fii mai sigura pe tine in fata camerei web - 4

 

 

Unul dintre motivele pentru care ar trebui sa iubesti faptul ca ai ales sa faci videochat este ca nu ti se va impune niciodata o tinuta, ceea ce iti ofera foarte multa libertate pentru a-ti face propriile alegeri vestimentare. In videochatul glamour totul tine de cum stii sa ii seduci pe cei care te privesc, iar hainele potrivite te pot ajuta foarte mult. Opteaza pentru un outfit sexy, dar nu vulgar, si care sa iti ofere lejeritate.

 

 

 

  1. Ocupa-te de aspectul tau fizic

            Daca arati bine, atunci te vei simti mai bine. Siguranta in sine se dobandeste si prin grija pe care o manifestam fata de propria persoana. Asadar, ca sa invingi frica de camera, inainte de a incepe programul de lucru acorda cateva zeci de minute pentru a te aranja. Make-up-ul, coafura, manichiura si pedichiura, toate acestea trebuie sa fie impecabile atunci cand apari in fata webcamului! Glamour Studio iti pune la dispozitie intreg arsenalul de infrumusetare, complet gratuit!

 

 

 

 

 

Interviu: Despre videochat cu un model de videochat

O noua victorie pentru Glamour Studio: Suntem, oficial, cel mai bun studio din Europa!

Beneficii la angajare

Castiguri fabuloase: 5000 $ lunar
Bani pentru operatii estetice
Sedinte foto profesionale
Finantare pentru casa ta
Vezi toate beneficiile
Interviu online Aplica la job!