Contact
0764.00.80.90
Sună Whatsapp

Terminati cu fabulatiile! Videochat-ul nu este prostitutie

02 09 2016

videochat glamour

Fac videochat de aproape 2 ani. Fara rusine, fara vina, fara sa ma ascund. Si totusi, desi vorbesc deschis cu lumea despre asta, tot ma socheaza si ma intriga prejudecatile si ingustimea unora. Am tot auzit si citit pe retele de socializare, site-uri ori forumuri o diversitate aproape fascinanta de fabulatii legate de subiectul videochat. Pentru unii e prostitutie pura, pentru altii o rampa de lansare in prostitutie. Sunt insa unii care merg cu specultiile pana intr-acolo incat ajung sa fabrice povesti cu fete care fac asta impotriva vointei lor. E clar, lumea e plina de oameni cu dereglaje la mansarda. Dragelor, haideti sa va spun cum sta treaba, asa, in general, si la Glamour Studio in special.

Nu esti obligata sa faci nimic din ceea ce nu iti doresti

La Glamour Studio ai libertatea de a-ti alege partenerii de chat. Si, de asemenea, de a alege pana unde mergi cu implinirea asteptarilor lor. Din experienta va spun ca exista si persoane ceva mai excentrice, cu solicitari poate mai putin obisnuite. Daca insa nu te simti comfortabil sa stai pe chat cu ele, nimeni nu te obliga sa o faci. Tu decizi ce este permis si ce nu. Tu stabilesti limitele dincolo de care nu se trece.

Vrei sa castigi peste 5000$ pe luna?
Aplica acum! Interviu online

Nu faci prostitutie

Din invidie ori frustrare, multi si multe striga cat ii tine gura ca videochat-ul este prostitutie. A pune insa semnul egal intre una si alta e o dovada crasa de ignoranta. Sau de pura rautate. Pentru ca pur si simplu nu iti vinzi trupul, ci timpul si, daca vrei, imaginatia, atentia, empatia. Esti la mii de km distanta de persoanele cu care stai de vorba (marea majoritate din SUA), lucrezi sub pseudonim, nimeni nu iti stie identitatea reala si nici nu o va sti (modelelor le este chiar interzis sa isi dezvaluie numele real ori date de contact precum numarul de telefon sau email-ul). Activitatea la Glamour Studio nu are nimic de-a face cu prostitutia, v-o spun cu mana pe inima, iar daca faci videochat nu inseamna ca esti o femeie usoara. Doar mintile inguste le pun pe toate in aceeasi oala. Desigur, exista persoane pentru care pana si o fusta scurta poate fi un semn evident de prostitutie. Asa ca nu merita sa va bateti capul cu gura lumii. De cele mai multe ori, habar n-are despre ce vorbeste.

Nu trebuie sa te dezbraci

Videochat-ul glamour nu este despre a te dezbraca, ci despre a seduce prin cuvinte, prin puterea imaginatiei, de a purta o conversatie cu dezinvoltura si a o duce acolo unde vrei tu si cat timp vrei tu. Intre noi, la Glamour Studio, avem o vorba ghidusa: cu cat ţii la hainele tale, cu atat castigi mai mult. Plus de asta, nu uita, poţi refuza orice cerere care ti se pare deplasata.

Esti libera sa renunti

Cand vrei tu. Fara scandal, fara comentarii, fara suparare. Nu te tine nimeni cu forta. Plus, ai un contract de munca in spate, activitatea studioului de videochat este legala, cunoscuta si recunoscuta de catre autoritati. Ca la orice firma, se fac controale regulate, nimic nu e asa, la voia intamplarii, ca in secolul trecut. Totusi cand te hotarasti sa pleci, ar fi frumos sa anunti din timp. Asta iti va da si tie timp sa te reorientezi si studioului sa se organizeze cum trebuie dupa plecarea ta.

In orice privinta, cel mai bine este sa iti faci propria parere despre un lucru sau altul, dar nu doar plecand urechea la gura lumii (care turuie vrute si nevrute) si informandu-te pe cont propriu, din surse diverse si experimentand tu, pe pielea ta.

Asa ca te invit la Glamour Studio sa descoperi singura cum e cu job-ul asta, ce este si ce nu este, ce se face si ce nu se face. Poti veni doar sa stai la o cafea si sa schimbi cateva impresii cu fetele de aici. Apoi poti decide, in cunostinta de cauza, daca e de tine ori ba. Noi te asteptam cu drag ;).

Interviu: Despre videochat cu un model de videochat

O noua victorie pentru Glamour Studio: Suntem, oficial, cel mai bun studio din Europa!

Beneficii la angajare

Castiguri fabuloase: 5000 $ lunar
Bani pentru operatii estetice
Sedinte foto profesionale
Finantare pentru casa ta
Vezi toate beneficiile
Interviu online Aplica la job!