Contact
0764.00.80.90
Sună Whatsapp

Sunt potrivita pentru acest job

Daca esti tanara, draguta si plina de viata, tu esti persoana care ne trebuie ca sa completam o echipa dinamica si complexa! Avand in vedere ca acest job presupune in special interactiune cu diverse persoane, de la staff-ul care te va pregati si pana la vizitatorii site-ului, trebuie sa fii sociabila si sa stii sa porti o conversatie. Conversatia trebuie sa fie cat mai lunga, si asta pentru ca vizitatorii platesc pe minut ca sa vorbeasca cu tine, deci trebuie sa poti vorbi cu lejeritate pe diverse teme.

Glamour studio Money

Este un domeniu plin de provocari, pentru ca fiecare vizitator este diferit, iar discutiile vor decurge si ele diferit, deci trebuie sa fii pregatita sa intretii un dialog pe mai multe teme si cu mai multe persoane. Prin urmare, nu putem angaja persoane carora le este jena sa vorbeasca despre anumite subiecte sau carora le este greu sa intretina o discutie cu o persoana necunoscuta.

De asemenea, multe persoane au cerinte personalizate, vor ca modelul nostru de videochat sa fie imbracat intr-un anume fel, sa vorbeasca despre ceva anume. Zambeste si suna-ne! Vom gasi impreuna solutia cea mai buna pentru amandoua partile si vom colabora pentru mult timp!

Asa ca daca indeplinesti conditiile de mai sus si iti si doresti sa castigi o multime de bani, contacteaza-ne imediat pentru ca da, esti perfecta pentru noi!

Interviu: Despre videochat cu un model de videochat

O noua victorie pentru Glamour Studio: Suntem, oficial, cel mai bun studio din Europa!

Beneficii la angajare

Castiguri fabuloase: 5000 $ lunar
Bani pentru operatii estetice
Sedinte foto profesionale
Finantare pentru casa ta
Vezi toate beneficiile
Interviu online Aplica la job!