Contact
0764.00.80.90
Sună Whatsapp

Sunt model videochat si nu mi-e rusine

31 05 2017

Sunt model videochat si nu mi-e rusine

Si de ce mi-ar fi? Dau in cap cuiva? Fur? Insel? Nimic din toate astea. Vor spune unii ca ma prostituez. Habar n-au despre ce vorbesc. Ori n-au proprietatea termenului ori sunt prea invidiosi ca sa suporte ca imi merge mai bine decat lor, ca n-am un job de 2 lei, platit cu 2 lei si ca ma duc la lucru relaxata si cu zambetul pe buze.

Ce fac eu? Vorbesc cu unii si cu altii pe net. Si ofer consolare, bucurie si momente de destindere. Ce e rau in asta? Ce e de judecat in asta? Doar mintile inguste si roase de invidie asociaza munca intr-un studio cu prostitutia. Sau cei care vorbesc fara sa stie despre ce.

Vrei sa castigi peste 5000$ pe luna?
Aplica acum! Interviu online

Te gandesti sa fii model videochat, insa iti e teama de ce vor spune familia, iubitul, prietenii? Sa nu iti fie! Intr-un studio de videchat ca Glamour Studio, nu faci nimic ilegal, nimic imoral si, mai ales, nimic din ceea ce nu iti doresti. Sunt peste 500 de modele care au trecut pragul studioului si oricare dintre ele iti poate confirma ca asa este.

Iti inteleg reticienta. Si eu am fost ca tine. Si eu m-am ferit sa spun celor apropiati ca sunt model, dar stii ce, mi-am dat seama apoi ca e stupid sa-mi consum energia inventand explicatii pentru curiosi. Si de ce anume sa-mi fie rusine? Ca fac bani pentru tot ce poftesc? Ca duc o viata lipsita de orice grija financiara? Ca imi permit sa imi platesc facultatea? Si chiria? Si facturile? Ca am ajuns sa am masina mea? Si ca pentru toate astea lucrez legal, cu carte de munca si intr-un studio care ma face sa arat si sa ma simt ca o diva?

Azi nu mai am prejudecati, nici eu, nici cei apropiati mie. Nici chiar pe ai mei nu i-am scutit de adevar. Le-am spus deschis ca sunt model, ca nu renunt la facultate si ca nu voi face asta toata viata. Soc si groaza? Nicidecum. Au ascultat ce am avut de spus, motivele mele si s-au linistit sa afle ca nu fac nimic ilegal, ca nu sunt constransa in niciun fel si ca pot renunta oricand.

Asadar, daca te gandesti sa fii si tu model videochat, nu trebuie sa-ti fie rusine! E ok sa ai nevoi si e ok sa vrei sa ti le implinesti. Rochii, pantofi, o vacanta, o masina, o casa? Ce e rau in a ti le dori? Ce e rau in a ti le permite? Viata e prea scurta ca sa te impiedici de gura lumii si prea frumoasa ca sa nu te bucuri din plin de ea.

Interviu: Despre videochat cu un model de videochat

O noua victorie pentru Glamour Studio: Suntem, oficial, cel mai bun studio din Europa!

Beneficii la angajare

Castiguri fabuloase: 5000 $ lunar
Bani pentru operatii estetice
Sedinte foto profesionale
Finantare pentru casa ta
Vezi toate beneficiile
Interviu online Aplica la job!