Contact
0764.00.80.90
Sună Whatsapp

Sunt mama si model videochat la Glamour Studio

06 12 2017

Sunt mama si model videochat, iar anul acesta Craciunul va fi glamorous!

Sunt o mama singura si multa vreme a trebuit sa asist neputincioasa la zambetul sters si oftatul dezamagit al copilului meu in seara de Ajun. Da, seara aceea de dinainte de Craciun, care ar trebui sa fie magica pentru orice copil.

La noi insa nu era asa. Pentru ca Mos Craciun, oricat se straduia, nu reusea niciodata sa ii aduca lui Andrei, cadoul mult visat. Se limita mereu la cateva dulciuri si la o jucarie dintr-un plastic ordinar. Salariul meu nu era niciodata indeajuns pentru a face din Craciun un moment magic. Si, credeti-ma, nu e nimic mai trist decat tristetea unui copil.

Vrei sa castigi peste 5000$ pe luna?
Aplica acum! Interviu online

Dar anul acesta, gandul la sarbatorile de iarna ma bucura peste masura. Pentru ca anul acesta vor fi glamorous.

Sunt model la Glamour Studio deja de cateva luni si in acest timp scurt, viata mea a luat o alta turnura. Nu mai port grija banilor ca inainte, intrucat castigurile mele ca model videochat imi ajung pentru toate: chirie, intretinere, gradinita, haine si cam toate micile placeri ale vietii. De la 800 dolari in prima luna am ajuns sa castig acum aproape 2000 de dolari si sa-mi permit, pentru prima data, o mini vacanta impreuna cu Andrei.

Ce imi place cel mai mult la jobul de model videochat la Glamour Studio e faptul ca am gasit aici o echipa pur si simplu fantastica. M-au sprijinit de la bun inceput, au avut rabdare cu mine si m-au invatat ce si cum trebuie sa fac, cum sa ma comport cu membrii, cum sa le vorbesc, cum sa ii tin aproape si, foarte important pentru mine, m-au inteles cand cel mic a fost bolnav.

Din prima luna am inteles ca locul meu este aici, pentru ca aici sunt respectata, ascultata, chiar rasfatata si pentru ca aici am sansa sa castig banii necesari pentru a-i oferi copilului meu o viata frumoasa si fara griji. Si mie, totodata.

Nu stiu daca vi se pare naiv sau nu, dar ma consider o norocoasa pentru ca lucrez la Glamour Studio. Si o spun cu toata sinceritatea. Job-ul asta a venit intr-o perioada a vietii mele cand credeam ca nu o voi mai scoate la capat si a reusit sa imi redea increderea in mine si pofta de viata.

Anul acesta, vom avea in sfarsit sarbatori fantastice, cu cadourile mult visate si cu satisfactia de a crea, pentru Andrei, magia Craciunului.

Nu imi place sa dau sfaturi, dar daca citind povestea asta a mea, te regasesti cumva in ea, iti spun, cu mana pe inima, ca merita sa fii la Glamour Studio. Sau, cel putin, merita sa incerci. Vezi de ce, aici!

Pupici magici!

Alex,

#GlamourGirl

Interviu: Despre videochat cu un model de videochat

O noua victorie pentru Glamour Studio: Suntem, oficial, cel mai bun studio din Europa!

Beneficii la angajare

Castiguri fabuloase: 5000 $ lunar
Bani pentru operatii estetice
Sedinte foto profesionale
Finantare pentru casa ta
Vezi toate beneficiile
Interviu online Aplica la job!