Contact
0764.00.80.90
Sună Whatsapp

Sa vorbim pe sleau Videochat-ul nu este ceea ce pare a fi

27 06 2016

7033966-brunette-woman-in-red

“Prostitutie. “ Asta este prima si cea mai des intalnita prejudecata, primul lucru la care se gandesc cei care nu cunosc nimic despre domeniu. Si nici macar despre prostitutia in sine, pentru ca daca ar sti, ar realiza ca videochat-ul nu are nimic de-a face cu asta.  Videochat-ul NU este prostitutie. Este arta de a vinde o poveste, o stare de bine, arta de a mestesugi cuvinte, de a asculta si a empatiza.

De la inceputurile sale, undeva prin anii `90, si pana astazi, videochat-ul a avut parte de propria sa evolutie, castingand enorm in eleganta si prestanta. Gusturile s-au rafinat, atitudinile s-au cizelat prin training videochat, modelele videochat au devenit adevarate profesioniste, iar videochat-ul non-adult a castigat tot mai mult teren.

Glamour Studio este unul dintre primele studiouri care a sustinut si promovat sistematic videochat-ul glamour, non-adult. Si care face acest lucru in continuare. Am pus mereu pret mai degreaba pe capacitatea de a seduce prin vorbe mai degraba decat prin look.

Vrei sa castigi peste 5000$ pe luna?
Aplica acum! Interviu online

Iar pentru a pune  in valoare farmecul feminin, am creat un cadru ca niciun altul, intim, confortabil, elegant, distins, intr-un cuvant glamorous. Si asta chiar in inima Bucurestiului, intr-o vila cocheta, cu mult bun gust, condusa de oameni cu mult bun simt. Am investit zeci de mii de euro in design interior, in personal si in tehnologie de ultima ora, totul pentru a potenta farmecul si puterea de seductie a femeilor puternice.

Asadar, vorbind pe sleau, astazi, videochat-ul e departe de orice forma de prostitutie, e un job softisticat, in care primeaza socializarea, iscusinta de a detine controlul asupra discutiilor si a influenta interlocutorii dupa bunul plac, daruindu-le insa placerea unei  experiente unice. Asta face ca modelele noastre sa fie respectate si adulate deopotriva. Ele sunt mai mult decat niste femei care isi dezvaluie senzualitatea in fata camerelor web, sunt adevarate companioane ale spatiului virtual, stapane pe sine si pe arta conversatiei online. Si inca unele extrem de bine motivate financiar.

Interviu: Despre videochat cu un model de videochat

O noua victorie pentru Glamour Studio: Suntem, oficial, cel mai bun studio din Europa!

Beneficii la angajare

Castiguri fabuloase: 5000 $ lunar
Bani pentru operatii estetice
Sedinte foto profesionale
Finantare pentru casa ta
Vezi toate beneficiile
Interviu online Aplica la job!