Dreams come true

Respect femeilor model!

Admir si respect femeile puternice, independente. Le ador pe cele care stiu ce vor si stiu cum sa aiba ceea ce vor prin propriile forte.

Pe cele care muncesc sa fie pe propriile picioare, sa aiba tot ce isi doresc fara sa dea socoteala nimanui. Pe cele inteligente, puternice si determinate sa reuseasca, care stiu sa se foloseasca de o oportunitate pentru a-si implini visurile.

Pe cele are inteleg ca videochat-ul este doar un job ca oricare altul si ca activitatea lor de model este doar un moment in parcursul lor profesional care le poate ajuta sa fie mai stapane pe sine, sa isi dezvolte abilitatile conversationale si, de ce nu, sa le sustina financiar un viitor debut antreprenorial.

Pe cele carora nu le este teama sa iasa din zona lor de confort, sa incerce lucruri noi, chiar daca mai putin conventionale, sa isi stabileasca obiective inalte si sa le urmareasca cu indarjire. Pe cele care razbesc si tin capul sus indiferent ce spune gura lumii, care fac ce fac cu profesionalism si dedicare, care tin la principii chiar daca lucreaza in videochat.

Pentru ca, da, si in videochat exista principii. Tu, ca model, ai liberatea sa iti stabilesti ce este sau ce nu este admis in relatia cu membrii tai. Tu decizi pana unde mergi, ce limbaj incurajezi, ce solicitari accepti. Tu decizi daca si ce anume merita. Si tine foarte mult de tine sa reusesti sa ai succes fara sa renunti la ceea ce este important.

Ca model Glamour Studio vreau sa iti spun ca astea nu sunt fabulatii, nici lucruri contradictorii ori de nerealizat . Poti fi un model de succes fara sa accepti orice, dar nu poti fi un model de succes fara sa te dedici.

Pupici de la o #GlamourGirl!

Glamour Studio

Videochat Glamour Studio - Suntem diferiti de restul companiilor prin faptul ca nu avem acea viziune ingusta, orientata numai catre bani, pe care o au multe dintre firmele concurente.

facebook widget

Contact

Vitan - Unirii - Izvor
TEL: 0764.00.80.90
TEL: 0753.88.99.00
office@glamourstudio.ro
Website: www.glamourstudio.ro
Email: job@glamourstudio.ro