Contact
0764.00.80.90
Sună Whatsapp

Respect femeilor model!

03 10 2017

Admir si respect femeile puternice, independente. Le ador pe cele care stiu ce vor si stiu cum sa aiba ceea ce vor prin propriile forte.

Pe cele care muncesc sa fie pe propriile picioare, sa aiba tot ce isi doresc fara sa dea socoteala nimanui. Pe cele inteligente, puternice si determinate sa reuseasca, care stiu sa se foloseasca de o oportunitate pentru a-si implini visurile.

Pe cele care inteleg ca videochat-ul este doar un job ca oricare altul si ca activitatea lor de model este doar un moment in parcursul lor profesional care le poate ajuta sa fie mai stapane pe sine, sa isi dezvolte abilitatile conversationale si, de ce nu, sa le sustina financiar un viitor debut antreprenorial.

Vrei sa castigi peste 5000$ pe luna?
Aplica acum! Interviu online

Pe cele carora nu le este teama sa iasa din zona lor de confort, sa incerce lucruri noi, chiar daca mai putin conventionale, sa isi stabileasca obiective inalte si sa le urmareasca cu indarjire. Pe cele care razbesc si tin capul sus indiferent ce spune gura lumii, care fac ce fac cu profesionalism si dedicare, care tin la principii chiar daca lucreaza in acest domeniu.

Pentru ca, da, si in videochat exista principii. Tu, ca model, ai liberatea sa iti stabilesti ce este sau ce nu este admis in relatia cu membrii tai. Tu decizi pana unde mergi, ce limbaj incurajezi, ce solicitari accepti. Tu decizi daca si ce anume merita. Si tine foarte mult de tine sa reusesti sa ai succes fara sa renunti la ceea ce este important.

Ca model Glamour Studio vreau sa iti spun ca astea nu sunt fabulatii, nici lucruri contradictorii ori de nerealizat . Poti fi un model de succes fara sa accepti orice, dar nu poti fi un model de succes fara sa te dedici.

Pupici de la o #GlamourGirl!

Interviu: Despre videochat cu un model de videochat

O noua victorie pentru Glamour Studio: Suntem, oficial, cel mai bun studio din Europa!

Beneficii la angajare

Castiguri fabuloase: 5000 $ lunar
Bani pentru operatii estetice
Sedinte foto profesionale
Finantare pentru casa ta
Vezi toate beneficiile
Interviu online Aplica la job!