Contact
0764.00.80.90
Sună Whatsapp

Profilul modelului glamour ideal – ce iti trebuie pentru a reusi in aceasta nisa

24 07 2018

Multi creProfilul modelului glamour ideal - ce iti trebuie pentru a reusi in aceasta nisad ca pentru a avea succes ca model de videochat ai nevoie doar de frumusete exterioara.

In practica, fiecare femeie este frumoasa in felul sau, iar ceea ce conteaza mai mult decat aspectul fizic este atitudinea pe care o adopta si candoarea pe care o transmite o adevarata doamna.

Chiar si in nisa videochatului glamour acestea sunt calitatile pe care le cautam atunci cand conturam profilul modelului ideal.

Vezi in continuarea articolului ce iti trebuie pentru a fi si tu un model online de top!

Vrei sa castigi peste 5000$ pe luna?
Aplica acum! Interviu online

Atitudine joviala

Stii care este secretul modelelor de videochat recunoscute la nivel mondial? Gurile critice ar putea miza pe faptul ca in videochat se pune accent pe erotism, insa nu si in cazul in care vorbim despre modelele de videochat glamour. Raspunsul este unul cat se poate de sincer: atitudinea. Prin urmare, am putea sa spunem ca atunci cand vine vorba de videochatul glamour, atitudinea face toti banii – in sensul propriu al cuvintelor! Chiar daca nu esti o persoana foarte sociabila, timiditatea si retinerile se vor estompa, in timp, mai ales ca echipa noastra de traineri iti va oferi tot suportul necesar.

Indrazneala

Accepti provocarea de a deveni model online? De ce spunem ca acest job este provocator? In primul rand, pentru ca presupune sa discuti cu diverse tipuri de oameni, ceea ce inseamna ca, in timp, va fi nevoie sa inveti cum anume sa gestionezi situatiile care te-ar putea pune intr-o postura inconfortabila. De fapt, ai nevoie de indrazneala de a spune ”Nu” si de curajul de a-ti seta propriile limite. Retine faptul ca pentru a fi un model de videochat de succes nu trebuie sa faci niciun fel de compromis, mai ales ca, atata timp cat vei face parte din echipa noastra ai libertatea de a lua propriile alegeri.

Hotararea

Cele mai puternice femei au in comun cateva trasaturi de personalitate, printre care si faptul ca sunt hotarate. Ele isi seteaza obiective clare, de la care nu se abat si pentru indeplinirea carora depun un efort constant. Asadar, esti modelul ideal pentru a fi in echipa noastra daca stii ce iti doresti, iar noi ne luam angajamentul ca te vom ajuta in acest sens. Iti doresti sa ai propria masina, un apartament intr-o zona de lux, vrei sa iti permiti vacante in cele mai scumpe destinatii ale lumii sau sa porti mereu cele mai recente colectii ale marilor designeri? Trebuie doar sa ai mereu in vedere aceste dorinte!

Tu cum vezi profilul angajatorului perfect? Te asteptam sa ne cunoastem si sa iti prezentam beneficiile aferente unei angajari videochat Bucuresti in studioul nostru!

 

Interviu: Despre videochat cu un model de videochat

O noua victorie pentru Glamour Studio: Suntem, oficial, cel mai bun studio din Europa!

Beneficii la angajare

Castiguri fabuloase: 5000 $ lunar
Bani pentru operatii estetice
Sedinte foto profesionale
Finantare pentru casa ta
Vezi toate beneficiile
Interviu online Aplica la job!