Contact
0764.00.80.90
Sună Whatsapp

Privat chat-ul: 6 secrete care iti aduc mai multi bani

16 06 2017

Privat chat-ul 6 secrete care iti aduc mai multi bani

 

Activitatea unui model de videochat se concentreaza pe doua directii: free chat-ul si privat chat-ul. In timp ce free chat-ul presupune sa acorzi atentie tututor membrilor care te privesc, lucru care nu iti va aduce un profit foarte mare, in timpul unui privat chat, modelul va discuta cu un singur membru, iar aici intra in joc sume de bani considerabile.

De fapt, miza consta in a obtine cat mai multe astfel de privat chat-uri.Modelele incepatoare pot avea avea dificultati in a-i determina pe membri sa treaca din tabara privitorilor in cea a platitorilor. Acest lucru este insa destul de simplu, daca stii ce sa faci si ce sa nu faci pentru a a-ti creste numarul de show-uri private:

Vrei sa castigi peste 5000$ pe luna?
Aplica acum! Interviu online

 

In ciuda parerilor gresite, majoritatea membrilor care acceseaza site-uri de videochat, o fac doar din dorinta de a gasi o partenera de discutie. De aceea, e important sa le demonstrezi ca tu esti persoana potrivita care ii poate asculta si care, la randul tau, le vei povesti lucruri despre tine. Comunica deschis, fara sa divulgi detalii despre identitatea ta sau alte aspecte care te privesc personal!

 

O alta regula de baza foarte utila pentru a obtine mai multe privat show-uri este sa ai permanent zambetul pe buze. Nu uita ca membri sunt atrasi de persoanele vesele si pline de viata, care ii pot ajuta sa se destinda. De asemenea, privirea directa in camera web este un alt mic truc pe care trebuie sa il pui in aplicare.

 

Profita din plin de beneficiile pe care ti le ofera utilizarea unei aparaturi audio-video ultra-performante din studio si mizeaza pe tonul vocii atunci cand discuti cu membrii privitori. Nu este un secret ca barbatii sunt innebuniti dupa o voce calda si suava, asa ca fii feminina si apeleaza la vorbitul in soapte, care le va parea extrem de senzual.

 

Pentru a obtine un privat chat, e esential sa nu arati prea mult in free chat. De aceea, in conversatiile free limiteaza-te doar la a face miscari senzuale, fara sa renunti in totalitate la haine. Iti recomandam sa utilizezi haine si accesorii speciale pe care le poti achiztiona de pe un sex shop online si care iti sunt puse la dispozitie chiar si de catre studio.

 

Videochatul este un job care iti poate aduce zilnic suprize mai placute sau mai putin placute, avand in vedere faptul ca interactionezi cu un numar foarte mare de persoane care au caractere, nevoi si dorinte diferite. Exista, deci, posibilitatea sa primesti cereri mai putin obisnuite de la membri, sau chiar injurii din partea unora. Important este sa iti pastrezi calmul si sa nu le raspunzi cu aceiasi moneda.

 

Modelele de videochat profesioniste isi castiga majoritatea veniturilor incasate din private chat-uri. Un secret pe care acestea il folosesc consta in flirt. Ele flirteaza cu membrii din priviri dar si prin cuvinte, punand la bataie toate armele feminine pentru a-i atrage pe acestia.

 

 

 

Interviu: Despre videochat cu un model de videochat

O noua victorie pentru Glamour Studio: Suntem, oficial, cel mai bun studio din Europa!

Beneficii la angajare

Castiguri fabuloase: 5000 $ lunar
Bani pentru operatii estetice
Sedinte foto profesionale
Finantare pentru casa ta
Vezi toate beneficiile
Interviu online Aplica la job!