Contact
0764.00.80.90
Sună Whatsapp

Prin gaura cheii: Viata mea ca model videochat la Glamour Studio

04 04 2018

Prin gaura cheii: Viata mea ca model videochat la Glamour Studio

Cum e acolo? Studioul e ca in poze, pe bune? Si chiar ai make-up artistul tau? Cate ore lucrezi? Si chiar dau banii aia? Si chiar te ajuta sa-ti iei masina? Cam asa sunau intrebarile prietenelor mele cand le-am spus ca m-am angajat ca model videochat la Glamour Studio. Curiozitate specific feminina! 😊

Pentru ca ele m-au asaltat cu intrebari despre ce, cum si cat, am zis sa satisfac curiozitatea generala povestindu-va si voua cum e viata mea intr-unul dintre cele mai mari si mai renumite studiouri de videochat din Bucuresti: Glamour Studio.

Vrei sa castigi peste 5000$ pe luna?
Aplica acum! Interviu online

Lucrez aici de aproape o jumatate de an si chiar pot spune imi place mai mult decat m-as fi asteptat. Fiecare zi e diferita, nu e loc de plictiseala! Diferita pentru ca in fiecare zi pot sa-mi aleg un alt “birou de lucru”, practic o alta camera, cu un alt decor si cu o alta abianta, potrivita starii mele. In fiecare zi, pot sa joc un nou rol si sa cunosc noi persoane si sa vorbim cate-n luna si in stele. In fiecare zi apare asa, un element nou, iar mie una asta mie-mi place mult. Nici nu simt cand trec 8 ore si nici nu simt ca, de fapt, sunt la lucru. E fantastic!

Ce fac mai exact? Ce stiu mai bine 🙂 : stau online la povesti cat e ziua de lunga si incerc sa transmit membrilor ceva din energia, pozitivismul si starea mea de bine. Si da, chiar sunt platita pentru asta. Intotdeauna la timp si cu sume substantiale. Am reusit sa castig intr-o luna si 3000 dolari. Nu-i rau pentru o incepatoare, nu?

In plus, totul e asigurat de studio. Am make-up artistul şi hairstylist-ul  meu, care da, chiar fac minuni. Eu nu sunt vreo frumusete in sensul clasic, dar cand ies de sub pensulele si periile lor, arat ca de revista. Si sa ma vezi in poze! Sesiunile de photoshooting sunt senzationale! Studioul se ocupa in asa masura de tine, de training si promovare, incat practic n-ai cum sa nu castigi bine. Poate doar daca nu mai vii la munca.

Sa iti mai zic?

Sa-ti zic ca sunt innebunita dupa felul in care arata studioul si dupa fetele de aici? Da, e ca in poze, pe bune. Dichisit, aerisit, elegant, chiar opulent. Si, foarte tare, au o camera in care troneaza o cada de baie retro, preferata mea. E un alt univers, in care intru in fiecare zi cu placere.

Sa iti mai zic si ca nicio sarbatoare, nicio zi importanta nu este trecuta cu vederea, ba o prajiturica, ba un pahar de sampanie buna si cate un cadou… Sau ca la noi, la Glamour Studio, se tin concursuri pe bune cu cele mai tari premii. Prietena mea tocmai a castigat o vacanta in Dubai, iar Cris o poseta Valentino. Tare, nu?

Ideea e ca, daca te bate gandul sa faci chestia asta, sa lucrezi ca model videochat, ar fi bine sa mergi pe mana celor care fac asta de ani buni, a unui studio care sa iti ofere toate conditiile sa castigi sumele care se pot castiga, dar si respectul pe care il meriti. Iar respect inseamna si a lucra legal, cu contract de munca, a primi banii la timp si conform contractului, a ti se respecta intimitatea si dreptul la confidentialitate.

Hai, te pup si abia astept sa te cunosc, colega 😉!

Mia,

#GlamourGirl

Interviu: Despre videochat cu un model de videochat

O noua victorie pentru Glamour Studio: Suntem, oficial, cel mai bun studio din Europa!

Beneficii la angajare

Castiguri fabuloase: 5000 $ lunar
Bani pentru operatii estetice
Sedinte foto profesionale
Finantare pentru casa ta
Vezi toate beneficiile
Interviu online Aplica la job!