Contact
0764.00.80.90
Sună Whatsapp

Primul telefon la Glamour Studio

07 03 2016

talking-to-girl-on-the-phone

Era o zi frumoasa de primavara. Sunasem la Glamour Studio la inceputul saptamanii pentru a stabili o intalnire. Am fost tare mirata ca ne puteam vedea inclusiv in weekend. Pentru mine era perfect asa, nu-mi mai dadeam peste cap programul cu facultatea, mai ales ca eram in plina sesiune.

Nu stiam la ce sa ma astept. Aveam o groaza de intrebari si tot soiul de nelinisti: ca ar putea sa nu fie o treaba serioasa, ca or cauta numa’ fete „90-60-90″, ca nu se castiga nici jumatate din cat zic ei – cel putin nu fara sa faci anumite compromisuri – ca de fapt o fi vreun loc obscur cu oameni la fel de obscuri. Totusi, la telefon vorbisem cu o tipa extrem de amabila care imi daduse toate indicatiile despre cum sa-i gasesc. Imi spusese pana si ce mijloace de transport sa iau pentru a ajunge la ei. In fine, ma bantuiau tot felul de ganduri, dar daca tot apucasem sa imi programez interviu, am zis sa incerc.

In ziua cand am mers in cele din urma la studio, asteptarile mele erau undeva sub nivelul marii, asa ca locatia m-a cam lasat cu gura cascata. Da, era in centrul Bucurestiului, cum spuneau pe site, intr-o vila dintre acelea vechi si extrem de cochete. Realitatea era la ani lumina distanta de ce imaginea pe care mi-o creasem in cap. Ma asteptasem la o darapanatura ascunsa de ochii lumii din care te temi ca nu mai iesi si, cand colo, era ca din revista: mobila de lux, decoratiuni de bun gust si o ambianta foarte eleganta. Asta mi-a ridicat mult sperantele si moralul.

Vrei sa castigi peste 5000$ pe luna?
Aplica acum! Interviu online

Interviul a fost mai degraba o discutie amiabila si foarte degajata despre tot ce inseamna videochat si ce presupune sa fii un model GLAMOUR. Mi-au raspuns pe inteles si pe indelete la toate intrebarile mele, risipindu-mi, in cele din urma, toate temerile. M-am bucurat enorm cand mi-au spus ca pot lucra in paralel cu facultatea, ideea era doar sa stabilim, de comun acord, un program de lucru si sa ma tin de el. Tot ce era de invatat urma sa invat de la trainingurile lor gratuite, cum sa vorbesc, cum sa ascult, cum sa ma comport ca sa devin un model de succes in doar cateva luni.

Castigurile din videochat erau cu adevarat grozave, iar in plus de asta, in fiecare luna, puteai castiga bonusuri si premii foarte faine: vacante platite pentru doua persoane, haine si accesorii numai de la firme mari ca Prada, Louis Vuitton, Gucci, Jimmy Choo, Guess, abonamente la saloane de infrumusetare. Iar modelele fidele, beneficiau de niste programe de finantare interne prin care sa isi cumpere o casa, o masina sau ceva la care viseaza de mult. Asta mi s-a parut de-a dreptul senzational. Desigur, toate astea veneau pentru cele care isi dadeau silinta. Oricum ar fi, mi s-a spus, chiar si fara experienta puteam castiga o suma foarte frumoasa, mai frumoasa decat la orice alt job part-time mi-as fi putut gasi prin Bucuresti. Si nu au exagerat cu nimic…

Interviu: Despre videochat cu un model de videochat

O noua victorie pentru Glamour Studio: Suntem, oficial, cel mai bun studio din Europa!

Beneficii la angajare

Castiguri fabuloase: 5000 $ lunar
Bani pentru operatii estetice
Sedinte foto profesionale
Finantare pentru casa ta
Vezi toate beneficiile
Interviu online Aplica la job!