Contact
0764.00.80.90
Sună Whatsapp

Primul tau job? De ce sa alegi videochat glamour

20 09 2017

primul tau job - de ce sa alegi videochat-ul glamour

Crezi ca a venit momentul sa iti castigi singura banii necesari, insa nu stii ce domeniu sa alegi pentru primul tau job? Probabil ca teama de necunoscut te sperie, la fel ca si gandul ca un job nu ti-ar mai permite sa ai timp pentru alte activitati. Intr-adevar, primul job reprezinta pentru multi tineri o provocare, dar ce sa nu o accepti?

Primul job, cel de model de videochat?

Daca esti proaspat absolventa de liceu si ai depasit deja varsta majoratului, ai un mare avantaj: libertatea de a-ti face propriile alegeri. Insa, daca iti doresti sa continui sa studiezi in cadrul unei facultatii, vei avea nevoie de ceva bani, deci, vatrebuie sa te angajezi. In cazul in care esti la primul job, te vei lovi de reticenta angajatorilor in ceea ce priveste cunostintele si abilitatile tale, din cauza lipsei unei experiente relevante pentru ei. Astfel, angajatorii se vor folosi de acest motiv pentru a-ti oferi posturi mediocre, prost remunerate.

Pe Internet exista foarte multe anunturi destinate studentilor, respectiv acelea de “intershipuri neplatite”, sintagma sub care este mascat efortul nerasplatit al tinerilor candidati. Intr-adevar, experienta acumulata pe parcursul acestor programe este importanta, dar la fel de corect este ca munca depusa a studentilor ar trebui remunerata. Dintr-o astfel de abundenta de anunturi care mai de care mai promitator, invata sa faci alegerea cea mai avantajoasa pentru tine. Ce ar fi daca primul tau job ar fi cel de model in videochat?

Vrei sa castigi peste 5000$ pe luna?
Aplica acum! Interviu online

4 motive sa iti incepi cariera ca model de videochat

Primul job este aproape la fel de important ca prima dragoste! El are rolul de a te integra in campul muncii, de a te obisnui cu un program stabil si bineinteles de a te rasplati pe masura efortului tau. Toate acestea, dar si multe alte beneficii le poti avea daca alegi ca prim job acest domeniu. Afla de ce sa optezi pentru un astfel de job:

 

  1. Nu ai experienta.

Cand nu ai mai lucrat niciodata este logic ca nu ai avut cum sa acumulezi experienta. Partea buna este ca  nici nu ti se cere asta. Din contra, la Glamour Studio iti oferim tot suportul necesar, pana ce vei invata sa folosesti aparatura si pana ce vei stapani tehnicile de interactiune cu membrii care acceseaza site-urile noastre.

  1. Vrei timp liber.

Daca iti cauti un job care sa nu iti ia prea mult din timpul in care iti doresti sa faci si alte lucruri, atunci Glamour Studio este pentru tine. In studioul nostru tu alegi daca vrei sa muncesti part-time sau full-time si iti stabilim programul in functie de disponibilitatea ta.

  1. Nu este un job solicitant.

Sa fii model de videochat glamour nu este un job solicitant nici fizic, dar nici psihic. Tot ce ai de facut intr-o zi de lucru este sa interactionezi cat mai mult cu membri in discutii private. Astfel, vei ajunge sa iti dezvolti abilitatile sociale si de comunicare, fapt care te va ajuta cu siguranta in viitoarele joburi pe care le vei avea.

 

 

  1. Beneficii financiare considerabile

Pentru o tanara la inceput de drum, banii sunt printre cele mai importante stimulente. Ca model, beneficiezi de salarii care chiar sa te motiveze si sa te faca sa iti doresti sa aprofundezi secretele acestui job

Interviu: Despre videochat cu un model de videochat

O noua victorie pentru Glamour Studio: Suntem, oficial, cel mai bun studio din Europa!

Beneficii la angajare

Castiguri fabuloase: 5000 $ lunar
Bani pentru operatii estetice
Sedinte foto profesionale
Finantare pentru casa ta
Vezi toate beneficiile
Interviu online Aplica la job!