Contact
0764.00.80.90
Sună Whatsapp

Prima zi ca model videochat

17 03 2016

Makeup-artist-skills1

Nu era primul meu job. Mai lucrasem ca ospatarita intr-un club ca sa imi pot permite facultatea si chiria in Bucuresti. Si oricum, stiam ca nimeni nu se naste invatat. Cu toate astea, in prima mea zi ca model videochat la Glamour Studio aveam emotii, mari emotii. Chestia era foarte noua pentru mine. Mai auzisem eu unele si altele despre videochat, dar nu stiam exact cum e.

Cu o zi inainte am fost sa semnez contractul de munca la Glamour Studio. Mi s-a explicat punct cu punct fiecare articol din contract, ce drepturi si obligatii am, care este castigul meu, cum si cand mi se va face plata. Unde am avut nelamuri, au avut rabdarea sa mi le clarifice. Am plecat multumita si cu gandul ca in sfarsit voi avea destui bani sa imi termin facultatea si sa imi cumpar orice vreau. Fara sa cer de la nimeni si fara sa trebuiasca careva sa ma intretina. Deja imi faceam planuri sa ma mut intr-o chirie mai buna, mai aproape de scoala, si sa ma innoiesc cu ceva frumos.

A doua zi, am plecat nerabdatoare catre studio. Avem totusi un nod in gat de emotie. Miha ma astepta cu un zambet larg si o cafea buna. Exact ce imi trebuia!  Mi-a spus ce am de facut si mi-a dat cateva ponturi care sa ma ajute sa imi depasesc emotiile si sa castig bani frumosi chiar din prima zi. M-a prezentat echipei Glamour Studio si catorva dintre colege. Apoi a urmat partea mea preferata: sedinta de make-up si hairstyle, absolut gratuite amandoua. Un rasfat total, ce sa zic! La final, aratam ca scoasa din cutie, perfect pentru sedinta foto. Ma uitam uluita la fotografii si parca nu-mi venea sa cred ca sunt chiar eu.

Vrei sa castigi peste 5000$ pe luna?
Aplica acum! Interviu online

Prima conversatie online a fost neasteptat de placuta si de… profitabila. Am cunoscut un tip tare vorbaret si amuzant. Ne-am intins la povesti vreo doua ceasuri, iar la final, verificandu-mi contul de incasari, am constatat cu stupoare ca reusisem sa castig in doua ore banii pe o saptamana de lucru ca ospatarita.  M-am bucurat enorm ca am avut curajul sa trec peste prejudecati si sa aflu exact ce inseamna sa fii model videochat. Si nu regret nici acum calea pe care am ales-o. Si, mai ales, nu regret ca am ales Glamour Studio pentru asta.

 

Interviu: Despre videochat cu un model de videochat

O noua victorie pentru Glamour Studio: Suntem, oficial, cel mai bun studio din Europa!

Beneficii la angajare

Castiguri fabuloase: 5000 $ lunar
Bani pentru operatii estetice
Sedinte foto profesionale
Finantare pentru casa ta
Vezi toate beneficiile
Interviu online Aplica la job!