Contact
0764.00.80.90
Sună Whatsapp

Pregatiri pentru un Craciun de poveste

19 12 2015

In aer e miros de iarna, pe strazi, luminite cat vezi cu ochii si un freamat molipsitor de voiosie, voiosie care a ajuns pana la noi. La Glamour Studio, au inceput deja pregatirile de sarbatori. Cu o bucurie copilareasca, intreaga echipa s-a adunat pentru a aduce aerul festiv in vila noastra eleganta din centrul Bucurestiului si pentru a face din ea un loc de poveste, care sa-l incante chiar si pe Mos Craciun.

In lipsa scanteierilor zapezii, am scufundat totul in luminite colorate, am pregatit un brad de-a dreptul glamorous, iar fiecare dintre modelele noastre a avut ocazia sa-si demonstreze talentul in materie de design interior decorandu-si camera de sarbatoare.

bradut logo 2

Si pentru ca la Glamour Studio suntem ca o familie, in fiecare an, in preajma Craciunului, ne place sa daruim bucurie celor care ne sunt aproape zi de zi. Noi ii spunem „Secret Santa” si e felul nostru de a arata ca ne pretuim unul pe celalalt. Fiecare membru al echipei Glamour Studio extrage din bolul lui Mos Craciun numele unui coleg, iar acelei persoane trebuie sa-i faca un cadou de sarbatori. Desigur, fara ca acesta sa stie. Pana pe 22 decembrie, cand se pun cadourile sub brad, totul ramane absolut secret.

Vrei sa castigi peste 5000$ pe luna?
Aplica acum! Interviu online

secret Santa bowl

Anul acesta, Secret Santa a stabilit deja cine cui are de daruit, asa incat fiecare dintre noi a pornit in cautarea cadoului perfect care sa aduca bucurie pe 22.

Te asteptam si pe tine sa faci parte din familia Glamour Studio! Iar daca te angajezi in luna decembrie, cele mai glamorous cadouri de Craciun pot fi ale tale. CLICK pentru mai multe detalii.

Interviu: Despre videochat cu un model de videochat

O noua victorie pentru Glamour Studio: Suntem, oficial, cel mai bun studio din Europa!

Beneficii la angajare

Castiguri fabuloase: 5000 $ lunar
Bani pentru operatii estetice
Sedinte foto profesionale
Finantare pentru casa ta
Vezi toate beneficiile
Interviu online Aplica la job!