Dreams come true

Pregateste-te de rasfat premii glamorous de peste 10.000 lei

COVER concurs ian

La Glamour Studio incepem anul in forta, cu un super concurs dedicat voua, dragelor. Pentru ca meritati ce e mai bun.

Gucci, Jommy Choo, Prada, Michael Kors, Guess sunt marcile celebre cu care va rasfatam luna aceasta. Iar asta nu e tot. V-am pregatit city-break-uri in Romania pentru voi si cineva drag voua, sedinte foto in locatii exclusiviste, abonamente SPA,  vouchere de minim 500 lei pe care sa le cheltuiti dupa bunul plac in magazine cu stil. Si, cireasa de pe tort, cele mai bune dintre voi ne vor insoti in luna martie la Barcelona, la cel mai important summit din industrie si, desigur, la fastuoasa gala de premiere Live Cam Awards.

Noi v-am pregatit deja cadourile. Voi nu trebuie decat sa dovediti ca le meritati. Tot ce trebuie sa faceti este sa va respectati programul, liberele, orele de logare si, mai ales, sa scoateti cel mai bun timp online. Vor fi cel putin 4 castigatoare. Noi ne-am bucura insa sa fie cat mai multe si nu ne vom da in laturi de a premia toate modelele care merita. Fie ele nou venite sau cu state vechi la noi.

Asadar, daca n-ai facut-o inca, alatura-te ACUM echipei Glamour Studio si pregateste-te de rasfat!

 

Glamour Studio

Videochat Glamour Studio - Suntem diferiti de restul companiilor prin faptul ca nu avem acea viziune ingusta, orientata numai catre bani, pe care o au multe dintre firmele concurente.

facebook widget

Contact

Vitan - Unirii - Izvor
TEL: 0764.00.80.90
TEL: 0753.88.99.00
office@glamourstudio.ro
Website: www.glamourstudio.ro
Email: job@glamourstudio.ro