Contact
0764.00.80.90
Sună Whatsapp

Povestea mea: Cum am reusit sa-mi permit o operatie de marire a sanilor

06 03 2018

marire sani

Ola, Glamour Girls! Sunt Miki, model Glamour Studio, si va rapesc atentia doar atat cat sa va povestesc cum am reusit sa-mi implinesc un vis arzator, pe care poate si unele dintre voi il aveti.

Si va rog, sa nu o luati ca pe o lauda. Departe de mine dorinta de a ma umfla in pene. Nu vreau decat sa va arat ca se poate si sa va dau asa, un impuls, pentru a va realiza visurile intr-un timp foarte scurt.

Sa incepem, deci!

Vrei sa castigi peste 5000$ pe luna?
Aplica acum! Interviu online

Lucrez la Glamour Studio de aproape un an. Am aflat intamplator de ei, cred ca am vazut un pliant sau o reclama, ceva. Nu sunt genul care sa creada tot ce scrie pe foi volante, dar ceva m-a facut sa dau telefonul vietii mele (cel putin cea de pana acum 😊).

Glamour Studio tocmai deschisese un nou studio, chiar vis-a-vis de Mall Vitan. “Super, la doar trei statii de mine!”, mi-am zis. A doua zi, eram acolo, gata sa pornesc intr-o aventura ce s-a adovedit a fi neasteptat de faina si motivanta, financiar vorbind.

Dupa vreo cateva zile in care am invatat ce si cum de la niste trainerite super dragute, care au facut fata cu zambetul pe buze asaltului meu de intrebari si nedumeriri, am inceput sa vad cum imi tot cresc incasarile. La Glamour Studio, am ajuns asa sa castig si 1000 dolari/ perioada, adica 2000 dolari intr-o luna. Pentru un job fara prea multe responsabilitati si batai de cap, era chiar mai mult decat m-as fi gandit.

Nu va inchipuiti insa ca banii astia au venit asa, fara munca si implicare. A contat mult insa faptul ca sunt o fire deschisa, vesela si prietenoasa. Asta chiar mai mult decat aspectul fizic (imbunatatit constant de make-up artistul studioului, pe care o pup cu drag 😊).

La Glamour Studio, am invatat cum sa ma comport cu membrii si am ajuns sa vorbesc engleza cu o usurinta de care nu ma credeam in stare, dar, cel mai important pentru mine, am reusit sa imi permit o operatie de marire a sanilor, pe care am facut-o in decembrie, ca pe un cadou de Craciun.

N-am avut toti banii pentru asta, dar pentru am aratat ca sunt serioasa şi perseverenta, Miha, managerul studioului, a venit intr-o zi la mine si mi-a zis, asa, intr-o doara, ca ar fi bine sa ma pregatesc de operatia aia. “What? Pe bune???” Da, chiar a fost pe bune. Mi-au recomandat o clinica super profi si au platit o parte din costuri, parte pe care o acopar treptat din incasarile pe care le am la Glamour Studio.

Partea asta, cu posibilitatea de a finanta, fara vreo dobanda sau comision, visurile modelelor, este absolut grozava la Glamour Studio si mi-a oferit posibilitatea de a avea bustul pe care mi l-am dorit dintotdeauna.

Asa ca, daca ai un vis, care acum ti se pare de nerealizat din lipsa banilor, fa bine sa vii la Glamour Studio. Vei fi uimita cat de repede ti-l poti implini.

Kisses.

Yours,

#GlamourGirl

Interviu: Despre videochat cu un model de videochat

O noua victorie pentru Glamour Studio: Suntem, oficial, cel mai bun studio din Europa!

Beneficii la angajare

Castiguri fabuloase: 5000 $ lunar
Bani pentru operatii estetice
Sedinte foto profesionale
Finantare pentru casa ta
Vezi toate beneficiile
Interviu online Aplica la job!