Contact
0764.00.80.90
Sună Whatsapp

Pot sa lucrez la Glamour Studio chiar daca nu sunt din Bucuresti?

11 01 2018

pot sa lucrez la Glamour Studio
Nu de putine ori am intalnit cazuri in care persoane inteligente si foarte bine pregatite nu isi pot gasi un job pe masura competetelor pe care le au din cauza faptului ca locuiesc in provincie, unde oferta de locuri de munca nu este atat de diversificata. Daca te afli si tu in aceasta situatie, sfatul nostru este sa nu mai astepti si sa vii in Bucuresti pentru ca ai mult mai multe oportunitati, printre care si angajarea la Glamour Studio. Noi facem angajari videochat Iasi, dar si pentru orice alt oras din tara, deci poti lucra la noi chiar daca nu esti din Bucuresti.

 

Oricine are o sansa sa se alature echipei noastre

Nu conteaza ca nu locuiesti in capitala; daca vrei mai mult de la tine si alegi sa te alaturi echipei noastre, te vom ajuta sa iti gasesti o casa aici. Inca din primele luni de activitate vei putea opta pentru unul dintre programele: “My car”, “My house” sau “My dream”, asadar daca visul tau este sa ai o casa in Bucuresti, atunci noi te putem ajuta. Iti vom oferi oportunitatea de a face un imprumut in cadrul firmei, pentru ca totul sa fie mai usor pentru tine si sa nu fii nevoita sa apelezi la un credit bancar.

Asadar, nu te multumi cu un job mediocru, intr-un oras mic, unde nu prevezi nicio perspectiva de a te dezvolta la nivel profesional. Vino in Bucuresti, haide sa ne cunoastem si daca ne potrivim atunci te vom ajuta sa iti indeplinesti toate visele. E foarte greu de crezut ca un job intr-o zona din provincie iti poate aduce venituri suficiente incat sa iti poti cumpara apartamentul tau sau o masina din doar cateva luni de munca. Pe de alta parte, acest lucru este mult mai usor daca ai curajul sa iti incerci norocul practicand jobul de model de videochat glamour. Pe langa faptul ca vei castiga foarte bine si iti vei permite sa iti cumperi tot ce iti doresti, vei cunoaste oameni noi, vei avea parte de un colectiv placut si de colegi prietenosi, dar si de o locatie premium, care sa te ajute sa te simti bine cat timp stai la serviciu.

Vrei sa castigi peste 5000$ pe luna?
Aplica acum! Interviu online

Partea si mai buna este ca in acest job experienta nu este necesara, asa ca vei putea colabora cu noi chiar daca nu ai mai facut acest lucru inainte. Iti vom asigura traininguri si te vom sprijini oricand ne ceri ajutorul.

Ce calitati trebuie sa ai pentru a face videochat la Glamour?

In general, noi descoperim partea frumoasa din fiecare candidat care isi exprima dorinta de a face parte din echipa noastra, insa in acelasi timp avem si cateva lucruri pe care dorim sa le vedem la tine. In primul rand, ne-ar placea sa fii deschisa, zambareata si optimista, dar mai ales perserverenta. Daca nu ai experienta nu este o problema si nici faptul ca esti mai timida nu este un impediment. Totul se invata si noi iti oferim toate conditiile pentru a fii multumita de jobul tau si pentru a-ti cladi o viata mai bune!

Interviu: Despre videochat cu un model de videochat

O noua victorie pentru Glamour Studio: Suntem, oficial, cel mai bun studio din Europa!

Beneficii la angajare

Castiguri fabuloase: 5000 $ lunar
Bani pentru operatii estetice
Sedinte foto profesionale
Finantare pentru casa ta
Vezi toate beneficiile
Interviu online Aplica la job!