Contact
0764.00.80.90
Sună Whatsapp

O noua victorie pentru Glamour Studio: Suntem, oficial, cel mai bun studio din Europa!

18 06 2018

O noua victorie pentru Glamour Studio: Suntem, oficial, cel mai bun studio din Europa

O alta vara, o noua victorie pentru Glamour Studio! Suntem entuziasmati sa-ti prezentam cel mai recent premiu pe care l-am castigat in cadrul AW Awards 2018: Premiul pentru cel mai bun studio de videochat din Europa! Este a doua victorie consecutiva pe care am reusit sa o obtinem, iar asta se datoreaza si meritelor noastre, dar si sustinerii pe care am primit-o din partea voastra, pe perioada desfasurarii votului.

 

 

Vrei sa castigi peste 5000$ pe luna?
Aplica acum! Interviu online

 

Cel mai bun studio de videochat din Europa suntem chiar noi!

Acest premiu reflecta eforturile intregii echipe, de la modele, pana la traineri si staff-ul din departamentul tehnic. Perfomantele noastre ca studio ne-au propulsat in topul studiourilor de videochat din Europa, asa ca datoria noastra este aceea de a ne mentine si in viitor pozitia de leader. Daca anul precedent, in cadrul aceluiasi eveniment am primit distinctia “Shining Studio Cam of the Year”, datorita unicitatii designului din locatia noastra, anul acesta ne-am remarcat prin profesionalismul de care am dat dovada.

Obtinerea unui astfel de premiu in cadrul celei mai prestigioase gale din industria de live entertaiment, vine ca o confirmare a faptului ca suntem buni in ceea ce facem. De asltfel, suntem prezenti intotdeauna la cele mai importante evenimente din acest domeniu, cum ar fi Live Cam Studio, YNOT Awards, GFY Awards, LalExpo Awards si altele. Care este, deci, cel mai bun studio de videochat din capitala? Ai ghicit, Glamour Studio! Trebuie sa ne crezi, pentru ca avem chiar si un premiu pentru asta!

Vrei sa iei parte la succesul nostru?

Daca vrei sa te alaturi si tu in competitia marilor jucatori din videochat, atunci trebuie sa faci parte din echipa noastra! Nu iti promitem ca vom fi mereu invingatori, dar in schimb iti garantam ca la Glamour Studio vei avea parte de cel mai tare job din viata ta!

Nu doar ca prezenta la evenimentele super cool la care participam iti va oferi ocazia sa cunosti oameni noi, dar de asemenea ai multe alte beneficii, care tin si de partea materiala. Veniturile lunare sunt considerabile, iar daca mai adaugam si bonusul pe care il calculam in functie de performantele tale, atunci cu siguranta ca jobul de model de videochat este alegerea ideala.

Pe de alta parte, stim ca banii sunt necesari pentru a-ti asigura un confort financiar sporit, dar de asemenea suntem constienti de faptul ca ai nevoie sa te si relaxezi. Rasfatul tau este in mainile noastre! Iti oferim vacante de 5 stele cu cazare si transport gratuit, in locuri in care multi doar viseaza sa ajunga. In plus, oferim lunar premii care constau in accesorii de la branduri de lux, dar si posibilitatea de a realiza imprumuturi in cadrul studioului.

Visele devin realitate daca iti doresti suficient de mult acest lucru, iar noi suntem cei care te putem ajuta in indeplinerea lor! Alatura-te echipei noastre si beneficiaza de avantajele celui mai bine platit loc de munca din Romania!

 

 

 

 

Interviu: Despre videochat cu un model de videochat

O noua victorie pentru Glamour Studio: Suntem, oficial, cel mai bun studio din Europa!

Beneficii la angajare

Castiguri fabuloase: 5000 $ lunar
Bani pentru operatii estetice
Sedinte foto profesionale
Finantare pentru casa ta
Vezi toate beneficiile
Interviu online Aplica la job!