Contact
0764.00.80.90
Sună Whatsapp

8 motive pentru care sunt model videochat

01 10 2018

Sunt model videochat. Si n-am nicio problema cu asta. Ba, dimpotriva, cred ca alegerea asta a fost una dintre cele mai bune decizii pe care le-am luat pana acum.

Nu ma intereseaza ce spune lumea, nici ce crede ea. Lumea nu ma ajuta sa imi platesc chiria, nici sa-mi pun mancare in farfurie.

De doi ani de zile sunt pe picioarele mele si pe banii mei. Si fac bani pentru toate acele lucruri care alta data imi erau interzise. Si mi-e foarte bine.

Vrei sa castigi peste 5000$ pe luna?
Aplica acum! Interviu online

Dar hai sa iti spun de ce am ales sa fiu model videochat.

N-am grija banilor

Pana sa fiu model videochat, n-am stiut ce inseamna sa nu ai grija banilor, sa nu te gandesti luna de luna cum sa faci sa iti platesti chirie si facturi, cum sa iti calculezi fiecare leu si cum sa strangi din dinti si sa intorci privirea de la vitrinele magazinelor.

Ca model videochat, imi permit sa ma rasfat cu lucruri la care alta data doar visam. Am fost in vacante fantastice si am vazut locuri care alta data mi-ar fi fost cu totul inaccesibile. Si chiar si asa pot pune bani deoparte pentru visuri si planuri mari.

N-am crezut ca as putea avea un job in care castigurile mele sa fie atat de mari inca din primele luni de angajare. Sunt perioade in care incasarile mele de model videochat pot ajunge si la 4000-4500 $/ luna.

Eu decid cand lucrez

Cred ca unul dintre cele mai faine aspecte legate de job-ul ca model videochat este acela ca poti avea un program preferential. Eu aleg pe care dintre cele trei ture vreau sa lucrez in functie de cum imi este mai bine.

Eu decid daca lucrez in weekend sau nu si cate ore petrec online. Cum insa banii adevarati nu vin cand esti onffline, am grija sa am cel putin 40 ore/ saptamana lucrate. Altfel, ar fi destul de greu sa imi mentin membrii aproape.

Ma simt grozav de sexy

Nu pot sa nu admit ca job-ul de model videochat imi da un sentiment fantastic de incredere in mine. E flatant sa vezi ca barbatii iti cauta compania. Ba mai mult, e flatant sa stii ca platesc pentru asta.

Ador sa ma imbrac atragator si sa fiu genul acela de femeie „hard to get”. Ma simt puternica stiind ca eu controlez discutiile si ca puterea mea de seductie ii face pe barbati sa ma caute iar si iar.

Eu deţin controlul

Nu sunt genul care sa tolereze orice. Ca model videochat, eu decid la care dintre solicitarile membrilor spun da si la care spun nu. Nu ma simt constransa in niciun fel. Am libertatea totala de a alege sa fac sau sa nu fac ceva.

Iar cand cineva mi se pare ca intrece orice limita, stiu ca am instrumentele de a reactiona si de-al opri pe respectivul sa ma contacteze. Asta ma face sa ma simt in siguranta, protejata de orice comportamente neadecvate.

Nu ma plictisesc

Jobul de model videochat nu e un job la care sa ma plictisesc. Este un job extrem de antrenant, care necesita si o doza de creativitate. Fiecare zi e diferita, pentru ca fiecare zi e o oportunitate de a fi altcineva, de a juca un nou rol, de a crea o noua poveste. E aproape ca job-ul unui actor. Doar ca pot sa joc ce rol vreau. Astazi, pot fi o femeie puternica, maine o tanara neajutorata.  Pot sa imi creez un univers propriu, un univers care poate fi o evadare chiar si pentru mine.

Imi perfectionez limba engleza

Conversatiile din cadrul sesiunilor online sunt, pentru mine, un excercitiu constant de perfectionare a limbii engleze. Daca la inceput ma exprimam cu dificultate, acum am ajuns la stadiul in care pot vorbi fluent. Ajuta mult faptul ca, zi de zi, poti conversa cu vorbitori nativi de limba engleza, invatand din mers cuvinte si expresii noi.

Imi dezvolt inteligenta emotionala

Din postura de model videochat am ocazia sa cunosc si sa relationez cu o multime de tipologii umane. Si nu e putin lucru. Realizez ca am devenit mult mai atenta la cei din jur, am invatat sa-i „citesc”, sa le inteleg emotiile si nevoile, sunt mai empatica, mai rabdatoare si mai inclinata sa ascult.

Ma bucur de viata

Viata chiar e mult prea scurta pentru a nu ma bucura din plin de tot ce are sa imi ofere. De ce sa privesc mereu cu jind dupa o pereche scumpa de pantofi? De ce sa nu imi permit vacante exotice? De ce sa ma gandesc cu groaza ca trebuie sa ma leg de un credit pe viata ca sa am casa mea?

Mi-am dat seama ca orice simplu job nu imi va aduce suficiente venituri ca sa ma pot bucura de viata pe care o doresc. Nu vreau ca visurile mele sa se implineasca dupa 20 sau 30 ani, cand deja, dupa atatea griji si ore suplimentare prin multinationale, imi va fi pierit si cheful de viata. Vreau sa traiesc din plin acum. Si daca pot sa fac asta lucrand ca model videochat pentru mine e perfect.

Daca la inceput am fost putin reticienta, acum a ajuns sa imi placa ce fac. Asa ca, ma bucur si de job, si de viata.

Ceea ce iti doresc si tie.

Iar daca esti studenta si te gandesti cum oare ai putea sa lucrezi ca model videochat si sa te tii totusi si de facultate, ia in considerare sfaturile Oanei, colega mea.

Kisses.

Miri,

#GlamourGirl

Interviu: Despre videochat cu un model de videochat

O noua victorie pentru Glamour Studio: Suntem, oficial, cel mai bun studio din Europa!

Beneficii la angajare

Castiguri fabuloase: 5000 $ lunar
Bani pentru operatii estetice
Sedinte foto profesionale
Finantare pentru casa ta
Vezi toate beneficiile
Interviu online Aplica la job!