Contact
0764.00.80.90
Sună Whatsapp

Mituri si conceptii gresite despre videochat

08 01 2019

Discutiile despre videochat, una dintre cele mai controversate nise, conduc, inevitabil la aspectul care tine de moralitatea acestui job, dar si al fetelor care aleg sa il practice. Deseori criticat de catre cei care nu au inteles cum functioneaza, videochatul este un subiect in jurul caruia planeaza o multime de mituri si de conceptii gresite. Astazi, demontam toate aceste zvonuri si prejudecati, punctand cele mai importante detalii despre acest domeniu de activitate!

Legal sau nu?

Multi dintre cei care critica videochatul aduc in discutie un argument care tine de partea legala a acestei nise. In ciuda gurilor rele, videochatul este o activitate legala in tara noastra, iar dovada stau numeroasele studiouri de videochat care lucreaza cu modelele doar pe baza contractelor de munca. Asadar, studiourile serioase functioneaza legal si platesc taxele aferente catre institutiile statului la fel ca orice alte firme.

Angajate mai putin pregatite din punct de vedere educational?

Unul dintre motivele pentru care modelele de videochat sunt aratate cu degetul se refera exact la acest mit: angajatele din studiouri sunt mai putin pregatite din punct de vedere educational. Nimic mai fals! Din contra, jobul de model de videochat presupune ca persoana care il practica sa aiba o serie de competente si aptitudini si in niciun caz nu se adreseaza tinerelor mai putin educate sau mai putin inteligente. Bune abilitati comunicationale, cunostinte de limba engleza si abilitatea de a-si controla emotiile sunt doar cateva dintre caracteristicile care definesc potretul modelului ideal in videochat.

Un alt argument solid care demonteaza acest mit este faptul ca majoritatea dintre fetele care aleg sa practice videochatul sunt studente si aleg aceasta varianta tocmai pentru a-si putea finanta studiile.

Vrei sa castigi peste 5000$ pe luna?
Aplica acum! Interviu online

Modele nu isi primesc banii la timp?

Controversele in ceea ce priveste videochatul apar si din alt punct de vedere, anume acela al recompenselor financiare de care se bucura modelele. Gurile rele spun ca studiourile de videochat nu isi platesc la timp angajatele, sau nu integral. Nu negam ca acest tip de practici pot fi intalnite in cazul studiourilor neserioase, dar noi suntem cei care demontam acest mit. Modelele Glamour Studio sunt intotdeauna platite la timp, primind salariu fix plus comision din incasari. Pe langa toate acestea, o cariera in videochat la Glamour Studio include multe alte beneficii pentru modele, pe care le poti afla consultand acest articol.

Confidential sau nu?

O alta latura a nisei videochatului in care lovesc cei care nu inteleg cum functioneaza acest domeniu face referire la confidentialitatea de care se bucura sau nu modelele. Majoritatea oamenilor cred ca modelele sunt expuse riscului de a se intalni cu cei cu care socializeaza in timpul orelor online. De fapt, adevarul este ca modelele din Romania converseaza doar cu membrii din alte state, ceea ce inseamna ca acest pericol nu exista. In plus, confidentialitatea modelelor este asigurata chiar si prin modul in care aceasta activitate este inregistrata in contractul de munca.

Miturile si conceptiile gresite despre videochat sunt mult mai numeroase. Daca vrei sa te convingi care este realitatea, te asteptam in studioul nostru!

Interviu: Despre videochat cu un model de videochat

O noua victorie pentru Glamour Studio: Suntem, oficial, cel mai bun studio din Europa!

Beneficii la angajare

Castiguri fabuloase: 5000 $ lunar
Bani pentru operatii estetice
Sedinte foto profesionale
Finantare pentru casa ta
Vezi toate beneficiile
Interviu online Aplica la job!