Contact
0764.00.80.90
Sună Whatsapp

Legal si Confidential

Toata lumea se sperie cand aude de videochat, dar asta doar pentru ca nimeni nu sta sa asculte toate detaliile. Activitatea de videochat este LEGALA. Legea 196/2003, modificata si completata prin legea 496/2004 reglementeaza aceasta activitate, facand definitiv diferenta intre videochat si pornografie sau prostitutie. Ceea ce este ilegal insa este modul in care majoritatea firmelor de pe piata o aplica, mai ales prin studiouri de amatori si conditii inacceptabile de lucru.

Diferenta dintre noi si alte companii este ca la noi totul se desfasoara transparent si legal. Incasarile noastre intra in conturi din banci romanesti si sunt impartite corect cu toti cei care ne ajuta sa obtinem performanta. Banii nu intra in conturi din tari straine, ascunsi de ochii lumii si ai Fiscului. Prin urmare, suntem la zi cu toate taxele si impozitele aferente veniturilor respective.

Glamour Studio Legal

Noi angajam numai cu carte de munca, lucru care poate fi verificat oricand. Avantajele de a lucra legal sunt nenumarate, dintre care enumeram faptul ca poti beneficia de un credit bancar, poti lua o masina in leasing, beneficiezi de asigurare de sanatate etc. Cu toate acestea, activitatea mentionata in cartea de munca nu tradeaza faptul ca lucrezi in videochat deoarece noi consideram acest lucru o informatie confidentiala care ar putea fi interpretata gresit de alti angajatori.

Mai mult decat atat, programul este unul flexibil, in functie de disponibilitatea fiecarui model, nu este necesar sa lucrezi doar noaptea, de exemplu, pentru a nu trada jobul tau. Atata timp cat indeplinesti numarul minim de ore, poti veni oricand sa lucrezi, usa noastra este deschisa mereu!

Site-urile cu care lucram ne ofera posibilitatea de a restrictiona accesul vizitatorilor din Romania si din alte tari din care nu doresti sa fii vazuta. Firma noastra este deosebit de respectata in domeniu, inclusiv de catre site-urile mentionate mai sus, deoarece in toti acesti ani in care am activat am reusit sa ridicam standardele in aceasta industrie si sa dam dovada de profesionalism, seriozitate si onestitate in raport cu angajatele, dar si cu vizitatorii nostri.

Tot ceea ce iti descriem este mai aproape decat crezi, contacteaza-ne si vei vedea cu ochii tai conditiile de lucru, modul in care ne tratam modelele de videochat, dar si discretia si confidentialitatea care ne caracterizeaza. Te asteptam cu drag!

Interviu: Despre videochat cu un model de videochat

O noua victorie pentru Glamour Studio: Suntem, oficial, cel mai bun studio din Europa!

Beneficii la angajare

Castiguri fabuloase: 5000 $ lunar
Bani pentru operatii estetice
Sedinte foto profesionale
Finantare pentru casa ta
Vezi toate beneficiile
Interviu online Aplica la job!