Contact
0764.00.80.90
Sună Whatsapp

La mare, de 1 Mai. Pe banii mei

27 04 2017

La mare, de 1 Mai. Pe banii mei

Nu am avut norocul sa ma nasc intr-o familie cu posibilitati financiare. E adevarat ca nu mi-a lipsit dragostea alor mei. Stiu ca s-au straduit din rasputeri sa am macar strictul necesar. Dintotdeauna insa mi-am dorit sa merg intr-o vacanta. Ii vedeam pe altii cum plecau vara de vara la mare ori la munte si se intorceau de acolo zambitori si plini de povesti.

Cand am venit la facultate, mi-a fost inca si mai greu. In Bucuresti, mai toti studentii plecau de 1 Mai la mare, in Vama ori la Mamaia. Mie abia imi ajungeau banii de chirie si mancare si asta in ciuda faptului ca lucram, ca ospatarita, intr-un bar. Ce vacanta? Ce 1 Mai?

Vrei sa castigi peste 5000$ pe luna?
Aplica acum! Interviu online

Dar uite ca norocul mi s-a schimbat. Cand am inceput sa lucrez ca model videochat la Glamour Studio am realizat ca viata poate fi chiar frumoasa, nu doar plina de griji si neajunsuri.

S-a nimerit sa ma angajez intr-o primavara la Glamour Studio. Nu stiam nimic despre ce inseamna videochat, ce trebuie sa faci ca model videochat si cum poti avea castiguri foarte mari din asta. Am avut norocul sa am langa mine o intreaga echipa de oameni care sa ma ajute sa le aflu si sa le inteleg pe toate: traineri, fotografi, make-up artisti, hairstilisti. Profesionisti, dedicati si rabdatori. Asa ca, rezultatele s-au vazut rapid.

Dupa o luna si jumatate, iata-ma la mare, in prima mea mini-vacanta de 1 Mai. Sa va mai spun ce bucurie imensa pe mine? Cu ce entuziasm am trait weekend-ul acela? Hotel, cocktail-uri pe plaja, shopping, distractii in club… pe toate mi le-am permis cu banii castigati ca model videochat la Glamour Studio. Iar aceala nu a fost decat inceputul, inceputul unei vieti fara griji financiare.

1 Mai la mare face parte din frumusetea anilor de studentie. E pacat ratezi o asemenea experienta. Si e pacat sa pui pe hold visurile si dorintele tale din cauza lipsei banilor. Tineretea trece repede. Traieste-o din plin! Si, stii, nu-ti bate capul cu ce spune lumea despre videochat. Unii sunt prea incuiati ca sa priceapa ca nu e prostitutie. Sau prea invidiosi. In plus, nu trebuie sa dai socoteala nimanui. Doar tie.

Interviu: Despre videochat cu un model de videochat

O noua victorie pentru Glamour Studio: Suntem, oficial, cel mai bun studio din Europa!

Beneficii la angajare

Castiguri fabuloase: 5000 $ lunar
Bani pentru operatii estetice
Sedinte foto profesionale
Finantare pentru casa ta
Vezi toate beneficiile
Interviu online Aplica la job!