Contact
0764.00.80.90
Sună Whatsapp

La ce sa te astepti daca vrei sa devii model de videochat glamour

20 09 2017

la ce sa te astepti daca vrei sa devii model de videochat glamour

 

Jobul de model de videochat este, fara indoiala unul plin de avantaje. Pe de alta parte, fetele care il practica trebuie sa stie foarte bine sa isi asume ceea ce fac, tocmai pentru ca oamenii din jurul lor au tendinta de a le judeca. In cazul in care vrei sa incepi o cariera ca model in acest domeniu, sau chiar daca ai inceput deja sa activezi intr-un studio de putin timp, trebuie sa stii la ce sa te astepti.

 

Vrei sa castigi peste 5000$ pe luna?
Aplica acum! Interviu online

Prejudecati gratuite

Lumea judeca modelele de videochat, tocmai pentru ca nu cunosc destul de bine diferentele dintre cele doua tipuri principale de videochat, respectiv adult si non-adult. Avand denumiri foarte sugestive, care ofera indicii cu privire la activitatea desfasurata, acestea se deosebesc prin lucrurile pe care trebuie sa le faca modelul in fata camerei web, atunci cand este online cu membri. Daca videochatul adult se bazeaza in mare parte pe show-urile erotice si este intr-adevar ceva mai banos, videochatul non-adult implica in mici proportii componenta de erotism. Din aceasta categorie face parte si videochatul glamour, in care tot ce ai de facut este sa iti folosesti atuurile feminine si inteligenta.

Insa, asa cum spuneam, oamenii nu cunosc aceste diferente, asa ca vor generaliza. Pentru ei, este foarte clar ca fetele care practica acest job sunt de moravuri indoielnice. Dar, ceea ce acesti oameni omit din judecata lor este faptul ca videochatul in niciun caz nu este prostitutie, ci presupune doar ademenirea membrilor in conversatii private, prin farmecul personal al modelului.

Asadar, daca vrei un job in videochat trebuie sa stii sa gestionezi aceste prejudecati pe care oamenii le vor emite cu privire la persoana ta. Ce trebuie sa ai in vedere este faptul ca, atata timp cat esti majora si iti pot lua propriile decizii, asemenea aspecte nu trebuie sa te ingrijoreze. Desi la inceput probabil ca iti va fi mai greu sa treci peste criticilor celor din jur, pe parcurs vei invata sa ai incredere in tine si nu vei mai asculta parerile altora.

Studiourile de videochat asigura confidentialitatea modelelor

Studiourile profesionale de videochat asigura confidentialitatea modelelor lor, iar acest lucru inseamna ca nimeni nu va stii detalii legate de activitatea ta, doar daca nu esti tu cea care doreste sa impartaseasca acest mic secret si cu persoanele aproapiate.

Chiar si asa, te incurajam sa nu iti fie teama sa recunosti ca activezi in acest domeniu, ci din contra. Nu oricine are puterea de a-si asuma un astfel de job, de aceea poate fi o dovada de curaj si de maturitate sa nu ascunzi acest aspect al vietii tale.

Glamour Studio este un studio profesional de videochat din Bucuresti, unde echipa de colegi iti poate deveni o adevarata familie, oferindu-ti sprijinul de care ai nevoie pentru a-ti indeplini visele!

Interviu: Despre videochat cu un model de videochat

O noua victorie pentru Glamour Studio: Suntem, oficial, cel mai bun studio din Europa!

Beneficii la angajare

Castiguri fabuloase: 5000 $ lunar
Bani pentru operatii estetice
Sedinte foto profesionale
Finantare pentru casa ta
Vezi toate beneficiile
Interviu online Aplica la job!