Contact
0764.00.80.90
Sună Whatsapp

Jocurile seductiei: Videochatul glamour

18 07 2017

Jocurile seductiei Videochatul glamour
Daca vrei sa fii independenta, sa iti permiti vacante si lucruri de care visezi sa te bucuri intr-o zi, acest domeniu ar putea fi modul prin care sa iti satisfaci aceste dorinte. Un motiv pentru care multe tinere se feresc sa practice acest job este teama ca vor fi nevoite sa se dezbrace pentru bani. Acestea sunt fetele care nu au aflat inca de videochatul glamour, care nu inseamna sa faci show-uri erotice pentru diversi barbati, ci inseamna doar sa ii seduci si sa-i pastrezi interesati.

Seductie si inteligenta, definitia videochatului glamour

Inteligenta plus un limbaj al corpului foarte bine studiat si controlat, aceasta este formula succesului in videochatul glamour. Spre deosebire de domeniul adult, in care show-uri erotice in fata camerei sunt activitatea principala a modelelor, cel glamour se apropie mai degraba de videochatul non-adult. Astfel, acesta se bazeaza foarte mult pe partea de socializare cu membri si mai putin pe cea care implica nuditate. Practic, barbatii care acceseaza astfel de site-uri stiu ca nu pot obtine mai mult de la modelul pe care il privesc, iar asta tine in mare parte si de faptul ca ei cauta o partenera de conversatie care il asculte si sa isi manifeste interesul fata de ei, latura erotica ocupand un rol secundar. In esenta, este un joc al seductiei pe care orice femeie il stapaneste sau daca nu, il poate invata. Tocmai in acest scop, Glamour Studio, ofera modelelor trainguri gratuite prin care acestea sa poata deprinde toate tainele de cucerire. Foarte important este limbajul corpului, in interactiunea cu membri care acceseaza site-urile din nisa. Cele mai de succes modele au invatat in urma a multe ore de lucru in fata camerei ce inseamna sa transmita senzualitate prin miscari si mimica, dar si prin cuvinte. Ceea ce vei avea tu de facut daca iti alegi ca job activitatea de videochat glamour este sa inciti barbatii, fara a le arata nimic de ce nu vrei sa dezvalui. Inteligenta este principala arma prin care ii faci sa te doreasca, trezind in ei spiritul de vanatori.

Aspectul fizic impecabil, esential in videochatul glamour

Un lucru sigur este ca barbatilor le plac femeile frumoase. Ochii mari, buzele pline si perfect conturat ori niste gene lungi si sani voluptosi – sunt doar cateva dintre lucrurile care ii fac pe reprezentantii sexului tare sa isi doreasca o femeie. Cam acestea sunt elementele pe care modele mizeaza pentru a cuceri membrii comunitatilor in care acestea sunt active online. Daca vei lucra ca model in cadrul studiului nostru, nu vei fi nevoita sa te ocupi de una singura ca aspectul tau fizic sa fie pus la punct. De aceea, vei beneficia gratuit de sedinte de make-up profesionale si de hairstyiling, pentru ca tu sa arati impecabil atunci cand interactionezi cu barbatii de pe site-uri. Un look de exceptie, alaturi de o atitudine delicata dar totusi increzatoare, te vor face sa arati in fata lor precum o femeie fatala si atunci vor dori sa te cunoasca mai bine si sa te cucereasca. Iata cat de mult iti este usurata munca, datorita faptului ca te ajutam prin aceste sedinte de beauty, sa arati si sa te simti mai bine.

Daca vrei sa castigi bani fara a fi nevoita sa te dezbraci in fata camerei web, vino in echipa Glamour Studio!

Vrei sa castigi peste 5000$ pe luna?
Aplica acum! Interviu online

 

Interviu: Despre videochat cu un model de videochat

O noua victorie pentru Glamour Studio: Suntem, oficial, cel mai bun studio din Europa!

Beneficii la angajare

Castiguri fabuloase: 5000 $ lunar
Bani pentru operatii estetice
Sedinte foto profesionale
Finantare pentru casa ta
Vezi toate beneficiile
Interviu online Aplica la job!