Contact
0764.00.80.90
Sună Whatsapp

Jocuri erotice: Cum sa-l seduci, fara sa-l atingi. Afla tot de la modelele Glamour!

20 11 2018
Jocuri erotice - Cum sa-l seduci, fara sa-l atingi! - Afla tot de la modelele Glamour!

Se stie ca o femeie poate innebuni un barbat doar printr-o simpla atingere, in the righ spot! Dar cele care cred ca doar asa ii pot face pe reprezentantii sexului tare sa le cada in mreje, ar trebui sa invete cateva mici secrete de la modelele de videochat Glamour. Pentru ca ele interactioneaza doar virtual cu interlocutorii, apeleaza la diverse arme feminine pe care, adesea, le numesc jocuri erotice. Vezi care sunt acele gesturi seducatoare pe care modelele Glamour le folosesc si carora nu le va rezista niciun barbat!

Plimba-ti mana prin par

Desi psihologii spun ca gestul de a ne trece mana prin par pe care noi femeile il facem, ar trada faptul ca suntem indragostite sau cel putin atrase de persoana care sta in fata noastra. Mai mult decat atat, concluzioneaza studiile, acest gest apare involuntar. Noi spunem ca, pentru a cuceri un barbat chiar si cand acesta doar te priveste si nu este neaparat fizic aproape de tine este suficient sa simulezi aceasta miscare care il va face cu siguranta sa-si aprinda ”antenele”! Limbajul trupului este o componenta la care modelele de videochat Glamour apeleaza deseori in conversatiile pe care le poarta cu membrii, mai ales ca in aceasta nisa nuditatea ocupa un loc secundar. Un astfel de joc erotic este, insa, extrem de decent si totusi foarte senzual.

Zambeste senzual

Asa cum spuneam, modelele de videochat glamour lucreaza foarte mult cu mimica si cu gesturile, avand in vedere ca acest job presupune doar interactiunea virtuala. Asadar, zambetul este indispensabil de pe fetele lor, pentru ca, daca analizam notiunile de comunicare nonverbala, acesta reprezinta deschiderea fata de cel cu care stai de vorba. De aceea, pentru a seduce un barbat tot ce trebuie sa faci este sa zambesti senzual!

Adapteaza tonul vocii

Tonul da muzica, iar modelele din domeniul videochatului glamour stiu foarte bine acest lucru. Este dovedit stiintific ca barbatii pot fi atrasi sau respinsi vizavi de o femeie, doar prin intermediul cuvintelor si modului in care aceasta le foloseste, motiv pentru care iti recomandam sa adopti un ton al vocii scazut, iar atunci cand esti aproape de el, sopteste-i la ureche ceva care l-ar putea face sa stea ca pe jar!

Vrei sa castigi peste 5000$ pe luna?
Aplica acum! Interviu online

Priveste-l insistent

Mentinerea contactului vizual cu omul pe care vrei sa il prinzi in mrejele tale este un alt truc pe care si modelele de videochat Glamour il folosesc. Modul in care privim persoana din fata noastra poate spune foarte multe despre dorintele noastre. Asigura-te ca folosesti un machiaj care sa iti accentueze privirea si poti porni vanatoarea!

Interviu: Despre videochat cu un model de videochat

O noua victorie pentru Glamour Studio: Suntem, oficial, cel mai bun studio din Europa!

Beneficii la angajare

Castiguri fabuloase: 5000 $ lunar
Bani pentru operatii estetice
Sedinte foto profesionale
Finantare pentru casa ta
Vezi toate beneficiile
Interviu online Aplica la job!