Contact
0764.00.80.90
Sună Whatsapp

Job in videochat sau job conventional?

08 05 2019

Alegerile din care ne construim traseul profesional ne pot costa, sau, din contra, ne pot oferi o multime de beneficii. De multe ori, sa faci ceea ce iti place nu este destul, mai ales daca la final de luna salariul se dovedeste a fi insuficient pentru a-ti acoperi cheltuielile. Ce ar fi daca ti-am spune ca exista posibilitatea sa ai un job deloc solicitant despre care suntem aproape convinsi ca iti va placea si care este si extrem de bine remunerat?

Job in videochat sau job conventional?

Raspunde la aceasta intrebare, dar nu inainte de a lua in calcul plusurile fiecareia dintre cele doua optiuni! Pe de-o parte, poti crede ca un job conventional te-ar putea pozitiona intr-un mod favorabil in ochii celorlalti, insa chiar ti-ai dori sa fii la fel ca restul lumii? Chiar daca un job in videochat este destinat doar fetelor indraznete, care nu isi seteaza limite nici macar in ceea ce priveste aspiratiile financiare, este un job legal, confidential si pe deasupra ofera si foarte multe beneficii.

Hai sa descoperim impreuna care este cea mai buna alternativa, trecand in revista avantajele pe care le ofera fiecare dintre ele.

Timp liber versus program de lucru

Una dintre cele mai mari probleme ale unui stil de viata dinamic? Lipsa timpului! Aceasta este o problema de care se plang din ce in ce mai multe persoane si care reprezinta un impediment pentru a ne putea distra si pentru a petrece timp alaturi de familie si prieteni. Joburile in videochat sunt cele care au gasit echilibrul perfect intre timpul liber si programul de lucru al unei angajate, sau cel putin asta am reusit noi sa facem la Glamour Studio, pentru modelele noastre. Oferim flexibilitate in alegerea orarului de lucru, lasandu-le libertatea fetelor de a opta pentru diverse ture de lucru. De asemenea, pentru studente sau pentru cele care ne-au ales drept un al doilea job ne-am gandit si la o alta facilitate: program de lucru part-time.

Vrei sa castigi peste 5000$ pe luna?
Aplica acum! Interviu online

In mod normal, un job conventional are un program strict, care iti ocupa toata ziua si in urma caruia nu mai ai timp sa te bucuri de momente de relaxare. Daca la aceste aspecte se mai adauga si castigurile deloc multumitoare, probabil ca un job obisnuit nu se afla tocmai pe lista aspiratiilor inalte.

Castiguri fixe sau salariu plus bonusuri supriza in fiecare luna?

Remuneratia este unul dintre criteriile in care ar trebui sa faci alegerea intre un job in videochat si unul conventional. Te-ai putea incadra intr-o anumita suma de bani lunar? Ce se intampla in cazul in care apar situatii neprevazute si nu mai ai fonduri care sa te ajute sa le depasesti? Noi am luat in calcul toate aceste aspecte si am creat o modalitate aparte de a ne recompensa modelele pentru munca lor. Lunar oferim salariu fix plus bonusuri de performanta, alaturi de care se adauga si diverse surprize si tombole puse la dispozitie modelelor noastre, in fiecare luna! Ti-am mai spus ca, inca din prima luna, poti ajunge sa incasezi 5000 $ pe care sa ii cheltui oricum iti doresti?

Interviu: Despre videochat cu un model de videochat

O noua victorie pentru Glamour Studio: Suntem, oficial, cel mai bun studio din Europa!

Beneficii la angajare

Castiguri fabuloase: 5000 $ lunar
Bani pentru operatii estetice
Sedinte foto profesionale
Finantare pentru casa ta
Vezi toate beneficiile
Interviu online Aplica la job!