Contact
0764.00.80.90
Sună Whatsapp

Ce inseamna job cu program flexibil la Glamour Studio si de ce ai vrea sa-l ai

26 11 2018

Probabil te-ai intrebat de „n” ori cum sa faci sa iti gasesti un job cu program flexibil, dar si bine platit. Un job care sa nu te tina prizoniera si care sa iti permita sa jonglezi usor cu celelalte responsabilitati sau placeri ale tale.

Fie ca vorbim de familie, distractie sau timp pentru studiu, noi intelegem cat de important este sa ai posibilitatea de a lucra fara a fi nevoita sa renunti la toate astea.

Nu e usor de gasit un echilibru intre munca si viata personala, iar noi, la Gramour Studio, credem ca un astfel de echilibru nici nu poate exista in lipsa unui job cu program flexibil, care sa se plieze si pe nevoile tale.

Vrei sa castigi peste 5000$ pe luna?
Aplica acum! Interviu online

In 10 ani de existenta, am invatat sa ne adaptam din mers la cerintele pietei si ale modelelor noastre si ne-am tinut sa ridicam mereu stacheta in acest domeniu.

Asa am reusit sa cream oportunitatea unui job cu program flexibil in adevaratul sens al cuvantului, care sa te ajute sa impaci viata personala cu cea profesionala si sa castigi, in acest timp, bani pentru toate visurile tale.

Suna mai bine decat e? Nu doar suna, e chiar asa de bine.

Sa iti explicam.

Ce inseamna job cu program flexibil la Glamour Studio?

In principiu, la Glamour Studio, exista 3 ture principale: cea de dimineata, cea de dupa-amiaza si cea de noapte. Deci, din start ai 3 optiuni din care sa alegi in functie de cum iti convine tie mai bine.

Daca esti studenta, de exemplu, putem stabili un program de lucru adaptat orarului tau. Ai cursuri dimineata la care trebuie numaidecat sa ajungi? E in regula, poti veni sa lucrezi la studio dupa-amiaza sau seara. In functie de disponibilitatea ta, decidem impreuna ce intervale orare ti se potrivesc mai bine.

Esti mamica si nu ai cu cine lasa copilul decat in prima parte a zilei? Ok, te asteptam la studio dimineata.

Vii de departe si nu poti ajunge la prima ora? Te intelegem si stabilim o alta ora la care sa incepi lucrul in studio.

Asadar, putem stabili de comun acord un program cat se poate de bine adaptat nevoilor tale, chiar un program personalizat in functie de ce alte obligatii ai tu. Nu e simplu pentru noi, dar e bine pentru tine. Iar asta conteaza enorm si pentru noi.

Se pot schimba turele la acest job cu program flexibil?

Da, se pot schimba turele. Atata doar ca pentru succesul tau ca model, schimbarea turelor nu se face de pe-o zi pe alta. Din considerente pragmatice.

Inchipuie-ti ca tu, ca model, ai nevoie sa intretii o relatie de lunga durata cu membrii tai pentru a avea succes si castiguri maxime. Daca te-ai schimba zi de zi de pe o tura pe alta, nu vei putea nici macar sa legi o astfel de relatie, daramite sa o intretii. Membrii se vor orienta catre alte modele, pe care le stiu disponibile atunci cand isi doresc ei.

Din momentul in care ai devenit insa „addictive” pentru membrii tai, iar ei isi doresc si cauta compania ta, o vor face indiferent de tura. Si atunci iti va fi mai usor sa schimbi turele, fara sa risti sa pierzi bani.

Regula de baza este ca modelul sa isi pastreze tura pentru cel putin o perioada completa de lucru, adica pentru doua saptamani. Si, din motive organizatorice, sa anunte dorinta de a schimba tura cu 3 zile inainte de incheierea perioadei.

De ce?

La Glamour Studio, rezervarea camerelor se face fara niciun cost sau alte taxe. Utilizarea camerelor este gratuita oricarui model, insa este nevoie de planificare pentru ca fiecare model, pe fiecare tura, sa beneficieze de camera ei, cea in care se simte cel mai confortabil.

Desigur, modelele pot solicita schimbarea camerei. Daca i se pare ca o anumita camera nu i se potriveste ca stil, poate alege o alta. De exemplu, daca modelul are un aer copilaresc, s-ar putea potrivi mult mai bine intr-o camera cu decoruri lolly decat luxury.

Ce se intampla in “zilele alea”?

Da, cu toti avem zilele alea. Si voi, si noi, si oricine. Zilele alea cand parca te urmareste ghinionul cel mai mare: esti prizoniera in trafic, se imbolnaveste copilul sau chiar tu, ai de dat un examen important sau ai inundatie in casa si nu poti ajunge la studio oricat ai vrea.

Ok, suntem oameni si suntem suficient de deschisi ca sa intelegem orice problema. Si cu siguranta vom gasi o solutie ca sa fie bine. E esential insa sa fii si tu suficient de sincera si deschisa cu noi. Ne anunti, discutam si gasim solutii. Impreuna.

Cam asa suntem de flexibili…

Care e cea mai buna tura?

Cea mai buna tura e aceea in care te dedici cu totul, in care te implici cu seriozitate si, mai ales, in care zambesti. Asadar, nu tine atat de mult de intervalul orar de lucru, ci de tine, de motivatia si perseverenta ta.

Una peste alta, e la fel de important pentru noi, ca si pentru tine, sa iti fie bine, sa te simti confortabil, inteleasa si sustinuta. Atat de important incat, la Glamour Studio, iti oferim posibilitatea de a avea un job cu program flexibil, care sa iti aduca si castiguri fabuloase.

Deci, esti pregatita sa incepi?

Iar daca ai nevoie de cateva motive in plus ca sa lucrezi la noi, afla-le de la Miri, colega noastra glamour.

Interviu: Despre videochat cu un model de videochat

O noua victorie pentru Glamour Studio: Suntem, oficial, cel mai bun studio din Europa!

Beneficii la angajare

Castiguri fabuloase: 5000 $ lunar
Bani pentru operatii estetice
Sedinte foto profesionale
Finantare pentru casa ta
Vezi toate beneficiile
Interviu online Aplica la job!