Contact
0764.00.80.90
Sună Whatsapp

#HailaRoma: Castiga super premii la concursul primaverii!

28 02 2018

#HailaRoma: Castiga super premii la concursul primaverii!

La vita e bella… mai ales la Roma, un oras de poveste pentru un city break de poveste. Hai, fa-ti bagajele, te asteapta o super escapada in doi sau alte super premii!

Cum asa? Simplu! Glamour Studio a lansat concursul primaverii, #HailaRoma, prin care rasplatim entuziasmul, daruirea si performanta modelelor noastre. Mai noi sau mai vechi.

Vrei sa castigi peste 5000$ pe luna?
Aplica acum! Interviu online

Pentru ca suntem unul dintre cele mai mari si exclusiviste studiouri de videochat, castigator al trofeului Shining Live Cam Studio la AW Awards, ne rasfatam mereu modelele nu doar cu bonusuri si castiguri lunare substantiale, ci si cu premii glamorous, asa, ca noi. 😊

Ce poti castiga?

Cine poate castiga?

Orice model Glamour Studio. Nu conteaza ca te-ai angajat de 1 luna sau de 1 an, ca ai sau nu ai experienta, sansele tale de a castiga unul dintre premii sunt egale. Important este sa fii model Glamour Studio si sa te inscrii cat mai curand in concurs.

Cum se poate castiga?

Dedicarea este cuvantul cheie. Demonstreaza ca esti serioasa, implicata si perseverenta, respecta programul de lucru, orele de logare, fii performanta si noi te rasplatim cu cele mai glamorous premii.

Multe dintre modelele Glamour Studio proaspat angajate au castigat deja la concursurile noastre anterioare. Tu ce mai astepti?

INSCRIE-TE acum pentru un premiu glamorous oferit de Glamour Studio: 0764 00 80 90/ office@glamourstudio.ro!

 

Interviu: Despre videochat cu un model de videochat

O noua victorie pentru Glamour Studio: Suntem, oficial, cel mai bun studio din Europa!

Beneficii la angajare

Castiguri fabuloase: 5000 $ lunar
Bani pentru operatii estetice
Sedinte foto profesionale
Finantare pentru casa ta
Vezi toate beneficiile
Interviu online Aplica la job!